Manchester United'ın Efsanesi Ryan Giggs, Swansea ile Anılıyor - Son Dakika
Spor

Manchester United'ın Efsanesi Ryan Giggs, Swansea ile Anılıyor

Manchester United'ın efsane isimlerinden Ryan Giggs, Premier Lig'in dibine demir atan Swansea'nın teknik direktörlük koltuğu için ilk aday olarak gösteriliyor.

28.12.2016 18:25

ABD'li teknik direktör Bob Bradley'i 11 maç sonra kovan Swensea'de teknik direktörlük için ilk aday Ryan Giggs. Kariyerinde sadece Manchester United forması giyen ve bu kulüpte simgeleşen Galli efsane, emekli olduktan sonra United'ta Louis van Gaal'in yanında 2 sene yardımcı koç görevi yapmıştı.

İLK ADAY GİGGS

Premier Lig'in son sırasına demir atan Swensea'de BBC'ye göre ilk aday Ryan Giggs. Öte yandan, Galler Milli Takımı ile harika işler çıkartan ve Galler'i Euro 2016'da yarı finale kadar çıkartan teknik adam Chris Coleman'ın da takımın başına getirilebileceği belirtiliyor.

Swensea doğumlu olan Coleman'ın takım ile bağının güçlü olması da bu transfer için bir artı şeklinde yorumlanıyor. Ancak, Coleman'ın Galler ile 2018 Dünya Kupası'na hazırlandığı ve ülkesini bu önemli yarışta yarı yolda bırakmayacağı iddia ediliyor.

''BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM''

Manchester United'ta koçluk yapan ve Giggs ile beraber çalışmış olan Rene Meulensteen, yaptığı açıklamada ''Manchester United'ta asistan menajer olarak görev aldı. Teknik direktör olmak için zamanı geldi mi? Bir yerden başlamak zorunda. Bence, orası onun için harika bir kulüp. Başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.

Manchester United\'ın Efsanesi Ryan Giggs, Swansea ile Anılıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Manchester United'ın Efsanesi Ryan Giggs, Swansea ile Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement