Mancini'nin Semih Kaya'yı Sağ Bek Oynatmasına Taraftarlar Tepki Gösterdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mancini'nin Semih Kaya'yı Sağ Bek Oynatmasına Taraftarlar Tepki Gösterdi

Mancini\'nin Semih Kaya\'yı Sağ Bek Oynatmasına Taraftarlar Tepki Gösterdi
07.05.2014 21:02

Konya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçında sarı-kırmızılı ekibin patronu Mancini sağ bek konusunda beklenmedik bir karar aldı.

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini bugüne kadar stoper mevkisinde gördüğümüz Semih Kaya'yı maça sağ bek başlatarak sarı-kırmızlı taraftarlardan tepki topladı.

Bu sezon Galatasaray forması ile Süper Lig'de 27, Şampiyonlar Ligi'nde 6, Türkiye Kupası'nda ise 4 maça çıkan Semih Kaya ilk defa sağ bek pozisyonunda maça başladı. Çıktığı toplam 37 maçın hepsinde stoper mevkisinde görmeye alışık olduğumuz genç Semih için Mancini'nin aldığı bu kadar sosyal medyada büyük tepki topladı.

Özellikle Eboue, Sabri, Salih Dursun, Hamit Altıntop ve Veysel Sarı gibi oyuncuların yerine Semih'in sağ bek başlamasına tepki gösteren taraftarlar bu karar için Mancini'yi topa tutuyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mancini'nin Semih Kaya'yı Sağ Bek Oynatmasına Taraftarlar Tepki Gösterdi - Son Dakika


Advertisement