Manisa Futbol Kulübü, Kazım Can Kahya'yı kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Manisa Futbol Kulübü, Kazım Can Kahya'yı kadrosuna kattı

Manisa Futbol Kulübü, Kazım Can Kahya\'yı kadrosuna kattı

Manisa Futbol Kulübü, Belçika'nın Olympic Charleroi takımında oynayan 18 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Kazım Can Kahya ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İdari Direktör Nderim Nexhipi, Kazım Can'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu belirterek, büyük başarılar diledi.

03.08.2023 10:53

MANİSA Futbol Kulübü, 18 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Kazım Can Kahya'yı kadrosuna kattı. Belçika'nın Olympic Charleroi takımında oynayan Kazım Can ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Kazım Can, "Manisa Futbol Kulübü'nün bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada önemli başarılar yakalamak istiyorum. Takımımla birlikte hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Kazım Can'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade eden İdari Direktör Nexhipi ise, "Kazım Can, Belçika'da yetişmiş yetenekli bir isim. Manisa Futbol Kulübü formasıyla güzel işlere imza atacağını düşünüyorum. Kazım Can'a siyah-beyaz formamız altında büyük başarıları diliyorum" şeklinde konuştu.

- Manisa
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisa Futbol Kulübü, Kazım Can Kahya'yı kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement