Manisaspor, Beşiktaş Maçına Odaklandı - Son Dakika
Spor

Manisaspor, Beşiktaş Maçına Odaklandı

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "İsim olarak Beşiktaş ile oynuyoruz, bizim için artık takım farketmiyor, her maç çok önemli." dedi.

15.03.2012 17:14

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "İsim olarak Beşiktaş ile oynuyoruz, bizim için artık takım farketmiyor, her maç çok önemli." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Manisaspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Reha Kemal Erginer, Tarık Almış Spor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bundan sonra oynayacakları her maçın önemli olduğuna değinen Erginer, telafisi olmayan haftalarda olduklarını söyledi. Erginer, "İsim olarak Beşiktaş ile oynuyoruz, bizim için artık takım farketmiyor, her maç çok önemli. Bu bilinçle hazırlanıyoruz maça. Beşiktaş

maçından istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

"Beşiktaş'ın Avrupa kupası maçları sonrasında ligde oynadıkları maçlardan istedikleri sonuçları alamadan ayrılması Manisaspor maçını etkiler mi ?" sorusuna Erginer, "Beşiktaş Atletico Madrid'i yenip karşımıza çıkarsa çok yüksek moralli olur. Beşiktaş büyük bir takım kadro derinliği çok fazla. İstedikleri rotarsyonu istedikleri şekilde yapabilecek kadroya sahipler. Bu yüzden UEFA kupası maçının onları olumsuz şekilde etkileyeceğine inanmıyorum" diye cevap verdi.

Ligde kalma durumları hakkında da soruları yanıtlayan Erginer, "Şansımızı biz kendimiz belirleyeceğiz. Artık başka takımlara değil kendimize bakıyoruz. Bizim ne yapacağımız önemli. Oyuncularım da bunu başarabilecek güçteler. Geçen hafta aldığımız galibiyetle bunu kanıtladık. Hepimiz çok iyi konsantre olduk maça, istediğimiz sonuçla İstanbul'dan döneceğiz. Ligde kalacağız, artık tek hedefimiz bu." ifadelerini kullandı.

Erginer, gazetecilerin sorularını yanıtlamasının ardından antrenmanın basına kapalı olarak gerçekleştirileceklerini dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor, Beşiktaş Maçına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement