Manisaspor'da Adana Demirspor Alarmı - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da Adana Demirspor Alarmı

Manisaspor\'da Adana Demirspor Alarmı

Kayseri Erciyesspor'a kaptırdığı koltuğunu geri almak isteyen Manisaspor, Adana Demirspor'u yenmenin planlarını yapıyor.

06.03.2013 15:26  Güncelleme: 11:12

Bu sezon 12 dış saha maçında 5 galibiyet 3 beraberlik elde eden Adana Demirspor, son 4 deplasmanda yenilgi almazken, özellikle Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup ederek güçlü bir takım olduğunu gösterdi.

Antrenmanlarda futbolcularını uyaran teknik direktör Reha Erginer, "Bu hafta özellikle savunmada uyanık olmak zorundayız. Hata yapma lüksümüz yok. Rakibimiz geçen hafta evinde Karşıyaka'ya yenildi. Bu kaybı telafi etmek isteyecektir. Hata istemiyorum" dedi.

Hüseyin Tok ve Murat Gürbüzerol'un cezalı duruma düşmesini handikap olarak değerlendiren Reha Erginer, üçer sarı kartı bulunan futbolcuların gereksiz yere kart görmemelerini istedi.

DHA(YC/AÖ) - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor'da Adana Demirspor Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement