Masörüne yumruk atan futbolcunun kırmızı kart görmesi - Son Dakika
Spor

Masörüne yumruk atan futbolcunun kırmızı kart görmesi

Masörüne yumruk atan futbolcunun kırmızı kart görmesi

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta oynanan Zara Belediyespor-İlkadım Belediyespor maçında, kendi masörüne yumruk atan ve kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen futbolcu Sadık Agce, süresiz kadro d...

12.11.2013 17:39

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta oynanan Zara Belediyespor-İlkadım Belediyespor maçında, kendi masörüne yumruk atan ve kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen futbolcu Sadık Agce, süresiz kadro dışı bırakıldı.

İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Sezai Onaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 Kasım'da Zara Belediyespor ile deplasmanda oynadıkları maçın 35. dakikasında futbolcuları Sadık Agce'nin, kulübün masörü Recep Birkan Liman'a yumruk attığını, daha sonra oyundan atıldığını anımsattı.

Liman'ın aldığı darbe sonucunda burnunda kayma meydana geldiğini belirten Onaran, "Maçın görüntülerini basından alıp inceledik. Oyuncumuz Sadık, kulübümüze yakıştıramadığımız ve bir sporcuya yakışmayan harekette bulundu ancak olayın her iki tarafındaki kişileri de dinledikten sonra yönetim kurulumuz ile toplantı yaptık. Oy çokluğu ile Sadık Agce'yi süresiz kadro dışı bıraktık. Bu süreç devam edecek ve önümüzdeki günlerde Sadık'ın sözleşmesini de feshedeceğiz" ifadelerini kullandı.

-kırmızı kart

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Masörüne yumruk atan futbolcunun kırmızı kart görmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement