Meireles: Bu Sezonu Şampiyon Tamamlamak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Meireles: Bu Sezonu Şampiyon Tamamlamak İstiyoruz

Meireles: Bu Sezonu Şampiyon Tamamlamak İstiyoruz

Portekizli oyuncu Raul Meireles, ilk yarıyı lider tamamlayarak ilk hedefe ulaşıldığını ve sezon sonu şampiyon olacaklarını belirtti.

13.01.2015 18:25

Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “Günün Röportajı” Programı’na konuk olan Portekizli oyuncu Fatih Demirkol’un sorularını yanıtladı ve samimi açıklamalarda bulundu.

"Bundan sonra da bu çalışmalarımızı sürdürüp başarımızı devam ettirmek istiyoruz”

Kampın çok iyi başladığını ifade eden Meireles, “Kampımız gerçekten çok iyi başladı. Şuana kadar çok iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Şuanda hepimizde kas ağrıları var. Bu kas ağrıları gerçekten çok iyi çalıştığımızın bir işareti. Şu ana kadar her şey çok iyi gitti. Bundan sonrada bu çalışmalarımızı sürdürüp başarımızı devam ettirmek, yolumuza aynı şekilde devam etmek istiyoruz.” dedi.

“Genel anlamda iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum”

Sezonun ilk yarısını değerlendiren Portekizli yıldız oyuncu, “Belki bazı maçlarda istediğimiz performansı ortaya koyamadık. İstediğimiz gibi iyi oynayamadık ancak genel anlamda iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum. Adım adım üstüne koyarak gittiğimiz, kendimizi geliştirdiğimiz bir ilk yarı oldu. İyi oynayamadığımız maçlardan sonrada çalışmalarımıza devam ettik. İstediğimiz hedefe doğru kendimizi geliştirmeyi başarabildik. Ligin ilk yarısının sonunda da sezon başında koyduğumuz hedef olan ilk yarıyı lider bitirme hedefini başarmış durumdayız. Ligin sonuna doğru bir galibiyet serisi yakaladık ve bu seri sayesinde üst sıralara tırmandık. Şuan da lider konumdayız, hedefimizde buydu zaten.” şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Meireles: Bu Sezonu Şampiyon Tamamlamak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement