Mesut Bizim Süperstarımız" - Son Dakika
Spor

Mesut Bizim Süperstarımız"

Mesut Bizim Süperstarımız"

Mesut'un takıma katılmasının saha içinde ve dışında çok şeyi değiştirdiğini söyleyen Koscielny, arkadaşına güveniyor.

27.02.2014 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesut Özil yeniden kadroda

Mesut Özil'e Arsenal cephesinde bir detek de Laurent Koscielny'den geldi.

Özellikle Bayern maçında kaçırdığı penaltı sonrası hakkındaki eleştiriler artan ve menajer Wenger'in hafta sonu Sunderland karşısında dinlendirdiği Mesut Özil'in gelişinin kulüpte çok şeyi değiştirdiğine dikkat çeken Fransız savunma oyuncusu, Mesut'un takımın 'süperstar'ı olduğunu söyledi.

"Elinizdeki parayla bir oyuncu da alabilirsiniz, bir kaç tane de... Menajerimiz Wenger, niteliği niceliğe tercih etti ve Mesut'u kadromuz kattı. O da ilk maçının onuncu dakikasında asistini yaparak kim olduğunu gösterdi" diyen Koscielny, Mesut'un katılmasının Arsenal için bu sezonun en önemli itici güçlerinden biri olduğuna inanıyor.

Koscielny, "Mesut'un asist yapabilmesi için bir anlık şans bile yeterli. Bu da bizi rakip kale önünde çok daha etkili bir takım haline dönüştürdü. Mesut sayesinde diğer oyuncuların özgürlüğü de arttı. O bizim süperstarımız. Takımdaki oyuncular onun gelişiyle daha az baskı hissetmeye ve kendilerine daha fazla güvenmeye başladılar" sözleriyle Mesut'un hem saha içinde hem saha dışında takım için önemli farklar yarattığını vurguladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mesut Bizim Süperstarımız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement