Milan ve Chelsea Arasında "70 Milyon Euroluk Takas" - Son Dakika
Spor

Milan ve Chelsea Arasında "70 Milyon Euroluk Takas"

Milan ve Chelsea Arasında "70 Milyon Euroluk Takas"

İtalyan basınında yer alan habere göre, Milan ve Chelsea, takımların dengelerini değiştirebilecek bir takasa imza atabilir.

14.06.2018 00:12

İngiltere Premier League ve İtalya Serie A'da bu sezon beklentilerin altında performans gösteren ve Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan iki ekip olan Chelsea ve Milan, iddialara göre önemli bir takasa imza atabilir.

Corriero dello Sport'un haberine göre, Belçikalı kaleci Thibaut Courtois'nın Real Madrid'e transfer olma ihtimali her geçen gün artarken, Chelsea'nin belirlediği birinci alternatif Milan'ın 19 yaşındaki eldiveni Gianluigu Donnarumma. Milan tarafında ise gol yollarında eksiklik hissedilirken, forvet hattına bir yıldız transferi planlayan takımın transfer listesinin en üstünde Chelsea'de istenen seviyeye bir türlü çıkamayan Alvaro Morata var. İki oyuncunun değerlerinin 70 milyon civarında olduğu tahmin edilirken, İtalyan basını direk bir takasın da gündemde olduğunu yazdı.

Geçen sezon Milan forması ile 38 maça çıkan 1999 doğumlu Donnarumma 42 gol yiyip 12 maçta kalesini gole kapatırken, bir sezon önce Juventus'tan transfer olduğu Chelsea'de 31 maça çıkan İspanyol santrafor Morata 11 gol atıp 6 asist yaptı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Milan ve Chelsea Arasında '70 Milyon Euroluk Takas' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement