Milli Güreşçiler Madalya İçin Savaşacak - Son Dakika
Spor

Milli Güreşçiler Madalya İçin Savaşacak

Milli Güreşçiler Madalya İçin Savaşacak

Zagreb'te devam eden Dünya Şampiyonasında serbest stil genç güreşçiler Yusuf Can Zeybek altın madalya, Murat Ertürk ile Emre Demircan ise bronz madalya için ter dökecek.

09.08.2014 16:17  Güncelleme: 19:27

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te devam eden Dünya Şampiyonası'nda serbest stil genç güreşçiler Yusuf Can Zeybek altın madalya, Murat Ertürk ile Emre Demircan ise bronz madalya için ter dökecek.

Zagreb Dom Sportova Spor Salonu'nda yapılan Dünya Şampiyonası'nda mindere çıkan milli güreşçiler, kalite seviyesi yüksek maçlar çıkarıyorlar. Sabah gerçekleşen müsabakada boy gösteren genç sporculardan Yusuf Can Zeybek, Romen Vasile Caras'ı 8-3'lük skorla, akabinde ise Alman rakibi Erik Thiele'yi 5-3'lük skorla geçerek yarı finalde güreşmeye hak kazandı. Yarı final müsabakasında Ukraynalı sporcu Murazi Mchedlidze'nin sırtını 3-1'lik skorla yere getiren Zeybek, bu akşamki karşılaşmada Rus güreşçi Gogaev Gergii ile altın madalya için yarışacak.

50 kiloda yarışacak Emre Demircan, Koreli rakibi Park Changjun ile 74 kiloda mücadele edecek milli güreşçi Murat Ertürk ise Kazak sporcu Alexandr Goltsman ile bronz madalya için mindere çıkacak.

Milli güreşçiler kürsü mücadelesi verecekleri final müsabakaları, yerel saat ile 19.00'da start alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Güreşçiler Madalya İçin Savaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement