Milli Yüzücü'den Başkan Dişli'ye Ziyaret - Son Dakika
Spor

Milli Yüzücü'den Başkan Dişli'ye Ziyaret

Milli Yüzücü\'den Başkan Dişli\'ye Ziyaret

Kosova’da 18-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 1. Uluslararası Down Sendromlular Yüzme Şampiyonasında 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Milli Yüzücü Fatma Çağla Demir ve Babası Orhan Demir Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

02.06.2018 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova'da 18-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 1. Uluslararası Down Sendromlular Yüzme Şampiyonasında 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Milli Yüzücü Fatma Çağla Demir ve Babası Orhan Demir Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

Kosova'da düzenlenen 1.Uluslararası Down Sendromlular Yüzme Şampiyonasında Türkiye adına 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Sakarya Zirve Özel Sporcular Spor Kulübü kurucu başkanı ve sporcusu Özel Milli Yüzücü Fatma Çağla Demir, Başkan Dişli'ye konuk oldu. Yaptığı ziyarette yüzmeyi çok sevdiğini ve yüzmeye erken yaşlarda başladığını söyeb Çağla Demir, antrenmanlara yüzme konusunda en büyük desteği babası ile katıldığını ifade etti. Çağla'nın hem Babası hem antrenörü olan Orhan Demir ise kızının başarılarında emeği olan Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve onun nezdinde tüm personel ve yüzme hocalarına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, gençlerin kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri konusunda sporla mutlaka ilgilenmeleri gerektiğini belirterek, kazandığı başarılarından dolayı Fatma Çağla Demir'i ve spora teşvik ettiği için Baba Orhan Demir'i tebrik etti. Dişli, Çağla'nın spor azmiyle daha çok başarılara imza atacağına inandığını söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Yüzücü'den Başkan Dişli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement