Ermeni Yıldız, Lewandowski'yi Övdü - Son Dakika
Spor

Ermeni Yıldız, Lewandowski'yi Övdü

Ermeni Yıldız, Lewandowski\'yi Övdü

Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Mkhitaryan, 2-1 kazandıkları Arsenal maçında galibiyeti getiren golü kaydeden Lewandowski'ye övgüler yağdırdı.

23.10.2013 20:00  Güncelleme: 20:10

Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Henrikh Mkhitaryan, 2-1 kazandıkları Arsenal maçında galibiyeti getiren golü kaydeden Robert Lewandowski'ye övgüler yağdırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece Arsenal deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldıklarını ifade eden Ermeni yıldız, Lewandowski'nin gezegendeki en iyi golcülerden biri olduğunu vurguladı.

Bundesliga'nın resmi internet sitesine konuşan Mkhitaryan, "Lewandowski gerçekten inanılmaz bir futbolcu. Arsenal karşısında da harika oynadı. Koştu, savaştı, mücadele etti ve bize galibiyeti getiren golü atmayı başardı. Bana göre dünyadaki sayılı forvetlerden biri" ifadelerini kullandı.

Arsenal gibi bir ekibe karşı deplasmanda oynamanın zor olduğunu belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Bizim için gerçekten önemli ve bir o kadar da zor bir karşılaşmaydı. Arsenal'in ne kadar güçlü bir takım olduğunun ve onlara karşı deplasmanda oynamanın ne kadar güç olduğunu biliyorduk. Takım olarak elimizden geleni yaptığımızı ve galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Ben de bu maçta skora katkıda bulunduğum için mutluyum ama maçın genelinde ortaya koyduğum futbol benim için gol atmaktan daha önemli" şeklinde konuştu.

Mkhitaryan, karşılaşmanın 16. dakikasında Lewandowski'nin pası sonrasında güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetmişti.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Ermeni Yıldız, Lewandowski'yi Övdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement