Montella: "2 deplasman maçı, bize ne yapmak istediğimizi gösterecek" - Son Dakika
Spor

Montella: "2 deplasman maçı, bize ne yapmak istediğimizi gösterecek"

- Montella: "2 deplasman maçı, bize ne yapmak istediğimizi gösterecek" Adana Demirspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella: "Gaziantep maçından bir sürü cevap bulacağız" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un...

06.10.2022 20:19  Güncelleme: 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Montella: "2 deplasman maçı, bize ne yapmak istediğimizi gösterecek"

Adana Demirspor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella:

"Gaziantep maçından bir sürü cevap bulacağız"

ADANA - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Üst üste oynayacağımız 2 deplasman maçı bize ne yapmak istediğimizi gösterecek. Gaziantep maçı bizim açımızdan bir sürü cevap bulacağımız, gerçek bir maç olacak" dedi.

Ligde 17 puanla 2. sırada bulunan Adana Demirspor, cuma günü 20.00'de deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Adana Demirspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde hazırlıklarını sürdüren mavi-lacivertli ekip, antrenmanlara ısınmayla başladı. Koşuyla devam eden idman, pas organizasyonları ve dar alan oyunuyla tamamlandı. Antrenman öncesi gazetecilere konuşan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray maçında kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını söyledi. İtalyan teknik adam, "Gayet iyi oynadığımız bir maçtı. Kora kor bir mücadele vardı sahada. Kırmızı kart, oyunu etkiledi. Kırmızı karttan sonra çok iyi defans yaptık ama golü bulmak için de mücadele verdik. O yüzden futbolcularımızın hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok fazla enerji sarf ettiği bir maç oldu. Genel olarak baktığımızda iyi oynadığımız, sonucu açık bir maçtı" diye konuştu.

"Rekabet seviyesi yükseldi"

Spor Toto Süper Lig'deki rekabet seviyesinin arttığını belirten Montella, "Rekabetin seviyesi biraz daha yükseldi. Konyaspor, son 2 senedir şaşırtmaya devam ediyor. Böyle de devam ediyorlar. Başakşehir de oturmuş bir takım olarak gözüküyor ve sonuna kadar rekabet edecekleri mesajını vermiş oldu. Böyle yüksek seviyeli maçların oynanması pozitif bir durum, herkesi mutlu eder" ifadelerini kullandı.

"2 deplasman bize ne yapmak istediğimizi gösterecek"

Üst üste deplasmanda oynayacakları Gaziantep FK ve Kasımpaşa maçlarının kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Vincenzo Montella, Gaziantep FK maçının öneminden de bahsederek şunları söyledi:

"Bir hoca hiçbir zaman doğru futbolculara veya doğru yönetime sahip olmadan bir şey yapamaz. Onlar oldu mu böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. Onların sayesinde biz buralara kadar geldik. Üst üste 2 deplasman oynayacağız. Bu 2 deplasman bize ne yapmak istediğimizi gösterecek. Zihinsel olarak yapmak istediklerimizi sahaya yansıtmamız gereken 2 maçımız var. Bu müsabakalardan biz kendimiz için bu cevapları alacağız. Gaziantep'te bir ara liderdi. Tekrardan ayağa kalkmak isteyecektir kendi taraftarının önünde. Gerçek bir maç olacak. Bizim açımızdan bir sürü cevap bulacağımız bir maç bekliyor bizi."

"Rakipler her zaman rakiplerimizdir"

Katar'da 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kupası öncesi 4 deplasman maçı oynayacaklarını, ancak kendileri açısından değişen bir şeyin olmadığını aktaran deneyimli çalıştırıcı, "Baktığınızda ligin ilk yarısındaki fikstür, oynayacağımız maçlar açısından eşit gibi gözükmüyor. Fakat sahaya çıktığımızda rakipler her zaman rakiplerimizdir. Biz her zaman rakibe göre hazırlanıyoruz. O yüzden çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum" dedi.

Semih Güler: "Gaziantep'e 3 puan için gideceğiz"

Defans oyuncularından Semih Güler ise takımın seviyesinin üst düzeye çıktığını belirterek, "Artık öyle bir seviyeye geldik ki Galatasaray veya Fenerbahçe ile berabere oynarsak, kaybedersek üzülüyoruz. Bu güzel bir şey. O yüzden Galatasaray maçını unutup direk Gaziantep maçına hazırlanmaya başladık. Gaziantep'e 3 puan için gideceğiz" diye konuştu.

"Kendimi her daim hazır tutmaya çalışıyorum"

Kendi performansının da her geçen gün arttığını anlatan Güler, "Benim için zor ve stresli günler geçti. Eşim yanımda yoktu, Almanya'daydı ve yalnızdım. Kendi kendime stres yaptım. Ancak Galatasaray maçı benim açımdan iyi geçti. Galatasaray'a karşı oynamamız beni motive etti. Bu bizim işimiz, her daim hazır olmamız lazım. Eğer bu maçta hazır olmayıp kötü performans sergileseydim hocamız, taraftarımız ve tüm camia üzülecekti. O yüzden kendimi her daim hazır tutmaya çalışıyorum."

Assombalonga: "Gol atmak istiyorum"

Takımın forvet oyuncularından Demokratik Kongolu futbolcu Britt Assombalonga ise Gaziantep maçında gol atmak istediğini söyleyerek, "Şu ana kadar çok iyi gittiğimizi söyleyebilirim. Umarım böyle devam ederiz ve istediğimiz sonuçları alırız. Bu futbol ve yedek kalmakta normal bir durum. Elimden gelenin en iyisini yapıp devam etmek istiyorum. Gaziantep maçında da oynadığımda elimden gelenin en iyisini yapıp gol atmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Montella: "2 deplasman maçı, bize ne yapmak istediğimizi gösterecek"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Montella: '2 deplasman maçı, bize ne yapmak istediğimizi gösterecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor
    11:09 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, Türkiye'de düzenlenecek. 27 ülkeden 108 sporcu, 29-31 Mart tarihleri arasında İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda yarışacak. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil edecek.

  • ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu
    10:58 ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak
    10:47 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı finalinde yarın iki müsabaka yapılacak. ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı ağırlayacak ve Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i konuk edecek.

  • Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum
    10:40 Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum

    Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Türk futbolunda yaşanan son dönem sorunları ve kendi takımının gidişatını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline de değinen Üzülmez, "Fenerbahçe'nin bu ligde olması gerekiyor. Köklü bir camia, büyük bir camia. Milyonlarca taraftarı olan bir camia. Ciddi bir karar. Böyle bir adım çok önemli. Kongre üyelerinin ne karar alacağını bilmiyorum ama öyle bir kararın alınmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

  • Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı
    10:34 Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı

    Trendyol 1. Lig'de son deplasman mağlubiyetini Aralık 2023'te Bodrum FK'ya karşı alan Göztepe, o günden sonra konuk olduğu 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi, deplasmanda oynadığı son 5 maçı kazanarak veya berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

  • Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı
    10:32 Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda Abdullah İnan, 2 altın, 2 bronz madalya kazanarak dünya rekoru kırdı. 17 yaşındaki sporcu, 4 bin 100 metre ve 4 bin 400 metrede bayrak dünya rekoru, uzun atlamada ve cirit atmada ise dünya 3.'sü oldu. İnan, gelecek yarışmalarda da aynı başarıyı hedefliyor.

  • Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı
    10:30 Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, Düzce'de düzenlenen Bilek Güreşi müsabakalarında başarılı bir performans sergiledi. Tarık Demirkesen sağ kol'da birinci ve sol kol'da üçüncü olurken, Hasan Berkay Er sağ kol'da dördüncü oldu. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, öğrencilerin başarılarının inançları ve sıkı çalışmalarıyla doğru orantılı olduğunu belirterek, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.

  • Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi
    10:18 Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi

    Halkbank'ın milli voleybolcusu Mert Matic, Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan eski milli tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklif etti. Yaman, bu teklife "Evet" cevabını verdi.

  • Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı
    10:14 Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı

    Samsunspor'un başarılı savunmacısı Lubo Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı. Satka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu ve takım arkadaşlarını destekleyeceğini belirtti. Kulüp ise Satka'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.


Advertisement