Motosikletlerin Savaşı Plajda Başladı - Son Dakika
Spor

Motosikletlerin Savaşı Plajda Başladı

Motosikletlerin Savaşı Plajda Başladı

Kemer'de 5'incisi düzenlenen Sea to Sky Hard Enduro yarışmasının ilk etabı olan Plaj yarışını, bu yıl ilk kez yarışmaya katılan ABD'li Taylor Robert kazandı.

26.09.2014 19:23  Güncelleme: 10:08

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5'incisi düzenlenen Sea to Sky Hard Enduro yarışmasının ilk etabı olan Plaj yarışını, bu yıl ilk kez yarışmaya katılan ABD'li Taylor Robert kazandı. Son iki yılın şampiyonu İngiliz Johnny Walker 2., Güney Afrikalı Wade Young ise 3. oldu.

Yarış için başvuran 213 sporcu sabah yapılan sıralama turlarında aldıkları derecelere göre 4 gruba ayrıldı ve öğleden sonra 15.30'da 4 ayrı start verildi. Kındılçeşme plajında doğal kumsal yanında, düzenlenen özel performans bölümlerinde yarışmacılar zorlu anlar yaşadı.

Kemer protokolünün Rosemary 2 teknesinden izlediği yarışlarda, binlerce kişi heyecan yaşadı. Önemli bir yaralanmanın meydana gelmediği kazaların da yaşandığı plaj yarışında ilk 3'e giren ABD'li Robert, İngiliz Walker, Güney Afrikalı Young, şampanya patlatarak zaferlerini kutladı. Sea to Sky'da Cumartesi günü 75 Kilometrelik Orman yarışı yapılacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Motosikletlerin Savaşı Plajda Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement