Mourinho: Bizi Bitiren Penaltı Oldu - Son Dakika
Spor

Mourinho: Bizi Bitiren Penaltı Oldu

Mourinho: Bizi Bitiren Penaltı Oldu

Chelsea çalıştırıcısı Mourinho, kafa kafaya götürdükleri maçı çeviren anın Courtois'nın Terry'nin kafa vuruşunu kurtardığı pozisyon olduğunu söyledi.

01.05.2014 00:30  Güncelleme: 00:37

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, kafa kafaya götürdükleri maçı çeviren anın Courtois'nın Terry'nin kafa vuruşunu kurtardığı pozisyon olduğunu ifade etti.

İlk yarının dengede geçtiğini belirten Mourinho, Sky Sports'a verdiği demeçte, "Oyun, bir ana kadar oldukça kafa kafaya gitti. İlk yarıda biz daha baskın olmamıza karşın, devre 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Tur gayet ortadaydı. Ancak ikinci yarıdaki bir an, tüm maçın gidişatını çevirdi. John Terry'nin kafa vuruşunda Atletico kalecisi imkansız bir kurtarış yaptı. Penaltı ise, maçı öldüren hamle oldu. Pozisyona baya uzaktım, penaltı mıydı bilmiyorum ama maçın en kritik anıydı. Atletico 2-1 öne geçince, önlerinde skoru korumaları gereken bir yarım saat kaldı." dedi.

Atletico'yu kutlayan Portekizli teknik adam, "Çok iyi bir takım oluşturdular. İspanya'da mükemmel işlere imza atıyorlar. Onları kutluyorum, bugün maçı kazanan taraf onlardı." şeklinde konuştu.

"OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"

Eşitlik sayısını şanssız bir gol olarak niteyelen tecrübeli hoca, "Bu yüzden oyuncularımı suçlayamam. İlk günden bu yana her şeylerini vermeye çalışıyorlar. Problemler, sakatlıklar, cezalar... Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayan oyuncular. Onlarla gurur duyuyorum. İç sahada oynanan bir yarı final rövanş maçında yenilmek kötü, evet ama yine de onlarla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Atletico'nun kendilerinden daha iyi olduğu fikrine katılmayan Mou, "Penaltıya kadar oyunda bir üstünlükleri yoktu. Biz daha çok pozisyona girdik. Daha çok fırsat yakaladık. Harika bir gol attık. Sonrasında kötü bir gol yedik ve penaltı öldürücü vuruş oldu." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Bizi Bitiren Penaltı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement