Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Bocce Turnuvası İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleşti - Son Dakika
Spor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Bocce Turnuvası İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleşti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Bocce Turnuvası İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleşti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen Bocce turnuvası gençler il birinciliği müsabakaları Muğla Menteşe Atatürk Stadyumunda yapıldı. Yoğun ilgi gören müsabakalarda kıyasıya rekabet yaşandı. Bocce sporunun son yıllarda yaygınlaşması ve okul sporlarında gençlerin ilgi gösterdiği bir branş haline gelmesi sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Muğla Geçlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Bocce sporunun tanıtılması ve yaygınlaşması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, emeği geçen antrenörlere teşekkür etti.

17.04.2024 14:00

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları faaliyet programı Bocce turnuvası gençler il birinciliği müsabakaları Muğla Menteşe Atatürk Stadyumunda gerçekleşti.

Okullardan yoğun ilgi gören müsabakalar kıyası rekabetle devam etti. Son yıllarda Bocce sporunun yaygınlaşması ve okul sporlarında çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği spor branşı gelişmeye devam ediyor.

Muğla Geçlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, "Bocce sporunun yaygınlaşması ve tanıtılması üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin farklı spor branşlarıyla bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ederim" dedi - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Bocce Turnuvası İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement