Muratpaşa 3'te 3 Yaptı - Son Dakika
Spor

Muratpaşa 3'te 3 Yaptı

Muratpaşa 3\'te 3 Yaptı

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımı, bu sezon seyircisiyle buluştuğu ilk maçta rakibi Polatlı Belediyespor’u 30-25 mağlup etti.

09.10.2017 10:37

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımı, bu sezon seyircisiyle buluştuğu ilk maçta rakibi Polatlı Belediyespor'u 30-25 mağlup etti.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde Muratpaşa Belediyespor, sezonun üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Seyircisiyle buluştuğu ilk maçta Muratpaşa Belediyespor, ligin iddialı ekiplerinden Polatlı Belediyespor'u 30 - 25 yenmeyi başardı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe'yle birlikte takip ettiği maçta Kulüp Başkanı Murat Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri de sahasındaki ilk maçında takımı yalnız bırakmadı.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynan maçta ilkyarıyı 15 - 11 geride kapatan Muratpaşa, 2'nci yarıda taraftar desteğini de arkasına alarak baskılı bir yarı çıkardı. Muratpaşa Belediyespor rakibi Polatlı Belediyespor'a 5 sayı fark atarak karşılaşmadan galip ayrıldı.

Bu skorla Muratpaşa Belediyespor, 6 puanla Süper Lig'de liderliğini korudu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muratpaşa 3'te 3 Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement