Muşlu Çocuklar, Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Muşlu Çocuklar, Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Muşlu Çocuklar, Aziz Yıldırım\'ı Ziyaret Etti

Muş Fenerbahçeliler Derneği'nden başarılı 20 çocuk, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi.

11.09.2013 20:06  Güncelleme: 13:52

Muş Fenerbahçeliler Derneği'nin başlattığı ve Kalkınma Bakanlığı'nın da desteklediği SODES projesi kapsamında yüzme eğitimi alan en başarılı 20 çocuk, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi.

Muş Fenerbahçeliler Derneği tarafından İstanbul'a getirilen çocuklar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı ziyaret etti. Fenerbahçe Müzesi ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Odası ve Soyunma odalarını gezen Muşlu çocuklara gezi sırasında Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Merçil ve Yüzme Şubesi Kaptanı Serkan Tutgun da eşlik etti. Ardından Şükrü Saracoğlu Stadı saha içinde Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelen çocuklar, Başkan ile uzunca bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Son olarak Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Merçil ile birlikte Maraton Fenerium mağazasına giren çocuklar, kendilerine hediye edilen formaları da alarak, objektiflere poz verdiler.

Muş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakkan Kublay, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, böyle önemli bir etkinliği gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, çocuklarla birlikte İstanbul'un tarihi mekanlarını da ziyaret edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Muşlu Çocuklar, Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement