Müslüman Dünyasının Yeni Muhammed Ali'si; Arda Turan - Son Dakika
Spor

Müslüman Dünyasının Yeni Muhammed Ali'si; Arda Turan

Müslüman Dünyasının Yeni Muhammed Ali\'si; Arda Turan

İspanya'da yayınlanan dünyaca ünlü gazete El Pais, Arda Turan'ın Müslüman Dünyası'nın yeni Muhammed Ali'si olma yolunda hızla ilerlediğini yazdı.

13.01.2014 10:40  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

El Pais'ten Arda Turan'a övgü... İspanya'da yayınlanan dünyaca ünlü gazete El Pais, Arda Turan'ın Müslüman Dünyası'nın yeni Muhammed Ali'si olma yolunda hızla ilerlediğini yazdı.

"KELEBEK GİBİ UÇUP ARI GİBİ SOKMAYA BAŞLADI"

Gazete, Arda'nın Atletico Madrid'in Barcelona ile oynadığı liderlik karşılaşmasında ortaya koyduğu futbol ile herkesi büyülediğini belirtti. Arda Turan'ın idollarından birinin çok sayıda müslümanın hayranlıkla hatırladığı boks dünyasının ölümsüzlerinden Muhammed Ali olduğuna değinen gazete Türk oyuncunun aynen Ali'nin yaptığı gibi" kelebek gibi uçup arı gibi sokmaya" başladığını savundu.

"EN İYİ MAÇINI OYNADI"

El Pais Gazetesi, 26 yaşındaki Türk oyuncunun Cumartesi günü oynanan Barcelona maçında La Liga'daki en iyi futbolunu sahneye koyduğunu hatırlatarak üç kulvarda mücadele eden Atletico Madrid'in en hazır futbolcusunun Arda olduğunu ileri sürdü.

"AYAKTA DURAN TEK ADAM"

Arda Turan'ın Madrid'e geldiğinde herkeste sıradan bir futbolcu olacağı görüşü hakim olduğuna da dikkat çeken gazete ancak bu futbolcunun ortaya koyduğu performansla 90 dakika sahada ayakta durabilen, rakip defansı dağıtan birine dönüşmeyi başardığını kaydetti.

BÜYÜK MAÇLARIN ARANAN ADAMI

El Pais gazetesi ayrıca, Türk oyuncunun büyük maçlardaki motivasyonunun artığına da işaret ederek bu durumun Atletico Madrid ile kupalar kazanma arzusundan kaynaklandığını ve bunun kulüp tarafından bilinmesinden dolayı ona özel görevler verildiğini hatırlattı. Gazete son olarak Bernabeu Stadı'nda kazanılan Kral Kupası'nı referans göstererek Arda'yı finallerin ve büyük maçların aranan adamı ilan etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Müslüman Dünyasının Yeni Muhammed Ali'si; Arda Turan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • PERFORMANCE: Allah'ına kurban olayım... inşallah daha iyi yerlere gelirsin!? İnşallah yetenekli Türkler dünyanın her yerinde daha çok anılmaya başlarlar... 34 2 Yanıtla
  • muratti: çüşşşşşşş 5 24 Yanıtla
  • kargo: ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM MAÇI SEYRETTİM GURURLANDIM:: AH O VOLE BİR DE GOL OLSA BAK ŞİMDİ DÜNYA SENİ KONUŞACAKTI::: 18 0 Yanıtla

Advertisement