Mustafa Denizli Geldi, Futbolcuların Yarışı Arttı - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli Geldi, Futbolcuların Yarışı Arttı

Mustafa Denizli Geldi, Futbolcuların Yarışı Arttı

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin gözüne girmeye çalışan futbolcular arasında rekabet arttı.

08.01.2013 16:02  Güncelleme: 16:04

PTT 1'inci Lig'de transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözüne girmeye çalışan futbolcular arasında rekabet arttı.ğı belirtildi

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da gönderilen 5 oyuncu ardından Florin Cernat ile Kazak milli oyuncu Samat Smakov'un kadroya dahil edilmesi, sakatlığı bulunan Çetin'in yeniden takımla birlikte çalışmalara başlaması ve Nijerya milli takım kampından çıkarılarak takıma dönen Uche Kalu ile birlikte kadrodaki futbolcu sayısı 19'a yükseldi. Denemeye alınan Nijeryalı Vincent Eze Okehuie'nin performansından memnun olan teknik direktör Mustafa Denizli, takıma en az 3 oyuncu daha alarak kadroyu 22'ye çıkarmayı planlıyor.

SAVUNMADA KIYASIYA REKABET

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözüne girmeye çalışan futbolcular arasındaki yarış hızlandı. Kıyasıya rekabet özellikle savunma hattında iyice ortaya çıktı. Savunmada Serhat, Onur, Orhan, Murat, Sezer, Mesut ile stoper Samat Smokov'dan oluşan alternatife sahip olan Çaykur Rizespor'da formayı kapmak için kıyasıya mücadeleye gridi. Denizli de oyuncularına, "Beyni ve yüreği ile fiziğini sahaya yansıtan formayı alır" şartı koştu.

DENİZLİ'YE 'HOŞGELDİN' ZİYARETİ

"Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Sizin takımımızın başına gelmeniz tabi ki takım ile beraber şehrimize de bir motivasyon kazandırdı. İnşallah bu sene Rizespor'u layık olduğu yere sizlerin de tecrübeleri ile ulaştıracağız. Rize sizle beraber bir beklentiye girdi. Bizler elimizden geldiğince sizlerin yanındayız ve destekçiyiz. Sizlerden beklentimiz büyüktür"

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mustafa Denizli Geldi, Futbolcuların Yarışı Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement