Nazilli Belediyespor'un Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor'un Yeni Sezon Hazırlıkları

Nazilli Belediyespor\'un Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 2 lig. Beyaz Grup'ta mücadele edecek Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, "Hacettepespor'un gücünü biliyoruz.

02.09.2016 16:33

Spor Toto 2 lig. Beyaz Grup'ta mücadele edecek Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, " Hacettepespor'un gücünü biliyoruz. Ama bizde güçlü ve hedefi olan bir takımız. Çok iyi bir ekip oluşturduk ve de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik" dedi.

Nazilli Şehir Stadında yarın Hacettepespor'u konuk edeceklerini ifade eden Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

Takımda Atilla Yıldırım ve Hüseyin Bülbül dışında eksik bulunmadığını belirten Biçer, iddialı bir takım oluşturduklarını dile getirdi.

Biçer, "2016-2017 sezonuna galibiyet ile başlamak istiyoruz. Hacettepesporun gücünü biliyoruz. Ama bizde güçlü ve hedefi olan bir takımız. Çok iyi bir ekip oluşturduk ve de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Şu anda kadromuzda Atilla Yıldırım ve Hüseyin Bülbül'ün hafifi sakatlıkları devam ediyor. Bu iki oyuncumuzu riske etmek istemiyoruz. Tüm taraftarlarımızı takımlarını desteklemek üzere sahamıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor'un Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement