Necati Ateş: Futbolu Galatasaray'da Bırakmak İstedim - Son Dakika
Spor

Necati Ateş: Futbolu Galatasaray'da Bırakmak İstedim

Necati Ateş: Futbolu Galatasaray\'da Bırakmak İstedim

TRT SPOR’da yayınlanan Futbol VIP programının konuğu Necati Ateş ilginç açıklamalara imza attı.

08.01.2015 19:05

Kayseri Erciyesspor'un futbolcusu Necati Ateş, ilginç açıklamalarda bulundu. İşte attığı gollerle, söylemleriyle, imajı ile Türk futboluna damga vuran Necati Ateş’in açıklamaları;

Sezon başı Galatasaray’a geliyordun son anda olmadı. Ne oldu?

Bülent Tulun ile her konuda anlaşmıştık. Hatta Bülent Tulun ‘Seni isteyen kulüplere teşekkür edin görüşmeleri kapatın’ demişti. Menajerim de bütün görüşmeleri sonlandırdı. Galatasaray ile anlaştık. Zaman geçti takımlar toplanmaya başladı. Vakit geçince Bülent Tulun’u aradık. Bize sıkıntılar olduğunu ve transferi gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Hoca değişimi olmuştu. Benim transferimin hoca değişimi ile alakalı olmamalıydı. Ben bu kulübe mal olmuş bir oyuncuyum. Geri dönmeyi çok istiyordum olmadı. Bülent Tulun’u seviyorum ama o zamanki yaklaşımı hoş değildi. Transferi kapatın bu iş oldu deyip ondan sonra sıkıntılar var demesi hoş olmadı.

FUTBOLU GALATASARAY’DA BIRAKMAK İSTEDİM!

Galatasaray’da oynayabildiğim kadar oynayıp futbolu bırakmaktı hayalim. Ama bazı düşünceleri yerine getiremiyorsunuz. Bütün görüşmeleri durdurdum Galatasaray transferim olmadı Kayseri Erciyes kulübü olmasa belki boşta kalacaktım. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onlara minnettarım. Her zaman destek oldular.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Necati Ateş: Futbolu Galatasaray'da Bırakmak İstedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement