Niğde'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika
Spor

Niğde'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri düzenlendi

Niğde\'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri düzenlendi

Niğde Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve il protokolü bisiklet sürdü. Etkinliklerde futbol, tenis, badminton, okçuluk ve bilek güreşi gibi farklı sporlar da yapıldı. Vali Çelik, belediye tarafından yapılan bisiklet yolu projesinin tamamlanmasıyla bu etkinliklerin orada yapılacağını belirtti. Belediye Başkanı Özdemir ise hareketli bir yaşam tarzının gençler ve vatandaşlar tarafından benimsenmesi gerektiğini vurguladı.

17.09.2023 15:08

Niğde'de "Avrupa Hareketlilik Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Niğde Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikler kapsamında, Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, il protokolü ve vatandaşlar, Derbent Kavşağı'ndan Yeni Çarşı'ya kadar bisiklet sürdü.

Burada devam eden etkinliklerde, katılımcılar, futbol, tenis, badminton, okçuluk ve bilek güreşi gibi farklı sporları yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Cahit Çelik, hareketlilik konusunda Niğde Belediyesi ile bazı projeleri hayata geçireceklerini belirterek, belediyenin Bor istikametine doğru devam eden bisiklet yolu projesi tamamlandığında, bu etkinlikleri orada yapacaklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, hareketli bir yaşam tarzının gençler ve vatandaşlar tarafından alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini aktararak, "Hareketlilikle ilgili etkinlikleri bir güne değil, 365 güne yaymak istiyoruz. Niğde bu konuda şanslı, çünkü sporu ve sporcuyu seven bir valiye sahibiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Niğde'de Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement