Novak Djokovic Roland Garros'ta Finale Yükseldi - Son Dakika
Spor

Novak Djokovic Roland Garros'ta Finale Yükseldi

Novak Djokovic Roland Garros\'ta Finale Yükseldi

Fransa Açık tek erkekler yarı final karşılaşmasında Novak Djokovic rakibi Ernests Gulbis'i yenerek finale yükseldi.

06.06.2014 16:51

Grand Slam turnuvalarında sadece Roland Garros'ta mutlu sona ulaşamayan Novak Djokovic iki yıl aradan sonra yine finale yükseldi.

Roland Garros'ta finale çıkacak ilk ismin belirleneceği yarı final karşılaşması harika bir oyuna sahne oldu. İlk sette rakibinin iki kere servisini kırmayı başaran Novak Djokovic bu seti 6-3 kazandı. İkinci sette de oyun konsantrasyonu bozmayan iki tenisçiden Djokovic setin sekizinci oyununda Gulbis'in servisini kırdı. Birbirinden güzel sayıların alındığı çekişmeli geçen ikinci seti de Djokovic 6-3 kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın üçüncü setinde başarılı bir geri dönüş yapan Gulbis oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Djokovic'in hataları sonunda bir kere servis kıran Gulbis seti 6-3 kazandı. Maçın dördüncü setinde güneşin etkisini kırmak için şapka takan Djokovic oyunun üstünlüğünü geri aldı ve güzel bir başlangıç yaptı. Rakibinin iki kere servisini kıran Djokovic bu seti de 6-3 kazanarak finale yükseldi.

Dünyanın iki numaralısı raketi Novak Djokovic kazandığı bu maç ile Roland Garros'ta adını finale yazdırdı. Djokovic'in rakibi Murray-Nadal maçının ardından belli olacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Novak Djokovic Roland Garros'ta Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement