Nusaybin Demirspor Eski Başkanı Sevinç'ten Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika
Spor

Nusaybin Demirspor Eski Başkanı Sevinç'ten Çarpıcı Açıklamalar

Nusaybin Demirspor Eski Başkanı Sevinç\'ten Çarpıcı Açıklamalar

Spor Toto 3.Lig 2007-2008 futbol sezonunda Şırnakspor ile oynadığı son maçında hükmen yenik sayılarak amatör kümeye düşen Nusaybin Demirspor'un eski başkanı Mehmet Ata Sevinç, kulübünün hakkını aramaya devam ediyor.

08.10.2012 20:44

Spor Toto 3. Lig 2007-2008 futbol sezonunda Şırnakspor ile oynadığı son maçında hükmen yenik sayılarak amatör kümeye düşen Nusaybin Demirspor'un eski başkanı Mehmet Ata Sevinç, kulübünün hakkını aramaya devam ediyor.

TFF'nin o dönemde Kilisspor'u kurtarmak için şike yapılan bir maçta Nusaybin Demirspor'u ligden düşürdüğünü söyleyen Sevinç, "Ligin son maçında maçın ikinci yarısı rakibimiz Şırnakspor sahaya çıkmamasına ve Şırnakspor masörünün futbolcumuzu bıçaklamasına rağmen biz hükmen yenik sayıldık. TFF savunmamızı almadan, hakemin kararlarını görmeden resmi hiç bir belgeyi kaile almadan bizi ligden düşürdü. TFF yetkilileri, güvenlik vardır raporuna rağmen güvenlik yoktur bahanesiyle bizi harcadı. Biz TFF'den hakkımızı alamayınca CAS'a gittik. CAS'da dava masrafları diyerek bizden 15.000 İsviçre Frangını (18.040 TL) paramızı aldı. Sonra da Sırnakspor dava parasını karşılamıyor siz yatırın deyince, bizde o gücümüz yok dedik. CAS'da bu durum üzerine davaya bakmayacağını söyledi. Bizim CAS'a yatırdığımız parada boşuna gitti" dedi.

Dönemin TFF başkanı Hasan Doğan ile görüşmek istediklerini ancak bir türlü ulaşamadıklarını da söyleyen Sevinç, "Hasan Doğan dürüst bir insandı. Birileri bizi düşürmesi için büyük baskı yaptı. Daha fazla baskılara dayanamadığı için kalp krizi geçirdi. Bizim ligden düşürülmemizin yanında Hasan Doğan'ın da ölümünün araştırılmasını istiyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nusaybin Demirspor Eski Başkanı Sevinç'ten Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement