Ochoa Duvar Ördü - Son Dakika
Spor

Ochoa Duvar Ördü

Ochoa Duvar Ördü

2014 Brezilya Dünya Kupası A Grubu ikinci mücadelesinde Brezilya ile Meksika Estadio Castelao Stadyumu'unda karşı karşıya geldi.

17.06.2014 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Continental'in katkılarıyla

Grubun ilk maçında Hırvatistan'ı 3-1 ile geçen sambacılar Meksika karşına da mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Rakibine uzaktan şutlar dışında çok pek fazla gol fırsatı vermeyen Brezilya rakip kalede birçok gol pozisyonuna girdi.

Pozisyonların çoğunda Meksika kalecisi Ochoa'ya takılan Brezilyalı oyuncular, karşılaşmasının son anına kadar rakip kalede gol aradı. Meksika'nın ise son dakikalarda yakaladığı önemli fırsatta ise bu kez kalesini önleyen kaleci Julio Cesar oldu.

Karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır ise tartışmalı bir karara imza atmadı. Başarılı bir yönetim sergileyen

Karşılaşmadadan önemli dakikalar:

24Meksikalı Herrra ceza sahasının sağ çaprazının dışından mükemmel vurdu! Top adeta direği yalayarak dışarı gitti. Meksika gole çok yaklaştı...

25-Bu kez gole yaklaşan taraf Brezilya! Daniel Alves'in sağ kanattan yaptığı ortaya çok iyi yükselerek kafa vuruşu yapan Neymar'ın şutunu kaleci Ochoa son anda uzanarak direk dibinden çıkardı.

42-Meksika gole çok yaklaştı!!! Vazquez'in kaleyi tam karşıdan gören ve yaklaşık 25 metre mesafeden yaptğı vuruş direğin hemen yanından dışarı gitti. Top kaleyi bulsa, kaleci Julio Cesar çaresiz kalabilirdi.

44-İnanılmaz bir gol fırsatından Brezilya yararlanamıyor. Neymar'ın rakip sahanın ortalarından kullandığı serbest vuruşta, Thiago Silva'nın indirdiği top bir anda Paulinho'nun önünde kaldı. Ancak Ochoa yine gole engel oldu.

54-Yine uzaklardan gelen bir şut! Yine Vazquez şansını denedi. Sol ayağıyla çok sert yapann Meksikalı oyuncunun şutu az farkla üstten dışarı gitti.

64-Neymar'ın kullandığı serbest vuruş direğin hemen yanından dışarı gitti.

70-İnanılmaz bir pozisyon kaçtı. Neymar'ın ceza sahasında kaleye yakın bir mesafeden yaptığı vuruşu kaleci Ochoa yine çıkarmayı başardı.

76-Bernart'ın ara pasında ceza sahasının sol çaprasında topla buluşan jo'nun yerden vuruşu dışarı gitti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ochoa Duvar Ördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement