Olimpiakos, Manchester United'ı Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Olimpiakos, Manchester United'ı Ağırlıyor

Olimpiakos, Manchester United\'ı Ağırlıyor

Şampiyonlar Liginde Manchester United, Olimpiakos'a konuk oluyor.

25.02.2014 16:52  Güncelleme: 16:57

Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Olimpiakos, Manchester United'ı Pire'de konuk ediyor. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Star TV'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler:

Olimpiakos: Roberto, Salinas, Manola Markano, Cholempas, Entigka, Maniatis, Campbell, Perez, Domingo, Olaitan

Manchester United: David De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Rooney, Young, Van Persie

Olimpiakos

Yunan ekibinin bu sezon en golcü oyuncusu olan Javier Saviola, sakatlığı nedeniyle bu maçta takımını yalnız bırakacak. Sezonun flaş oyuncusu Kostas Mitroglou devre arasında Fulham'ın yolunu tuttu, yeni transfer Marko Scepovic ise bu kupada başka bir takımın formasıyla mücadele ettiği için kadroda yer alamıyor. Olimpiakos'un hücum yükü 21 yaşındaki Nijeryalı yetenek Michael Olaitan'ın üzerinde olacak.

Yeni transferlerden Nelson Valdez'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Olimpiakos Teknik Direktörü Michel, Paraguaylı oyuncıu hakkındaki sorulara esprili bir tavırla yaklaşırken, "Size yalnızca hayatta olduğunu söyleyebilirim" cevabını verdi.

Yunanistan Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Olimpiakos, en yakın takipçisi PAOK'un 20 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Manchester United

Kırmızı Şeytanlar'ın Yunanistan kafilesinde sakatlıkları bulunan Phil Jones ve Jonny Evans yer almadı. Bacağındaki sakatlık süren Nani de bu maçta forma giyemeyecek.

Devre arasında Chelsea'den transfer edilen Juan Mata, eski takımıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için maç kadrosunda yer alamıyor. Rafael ve Danny Welbeck ikilisi ise sakatlıklarından kurtuldu ve forma giymeye hazır.

Manchester United Teknik Direktörü David Moyes, "Olimpiakos ilk turda Benfica ve PSG'nin yer aldığı zorlu bir gruptan çıkaran buraya geldi. Evlerinde müthiş oynuyorlar. Bizim için zor bir gece olacak" sözleriyle maç öncesinde temkinli konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Olimpiakos, Manchester United'ı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement