OMÜ Futsal Takımı Avrupa Yolunda - Son Dakika
Spor

OMÜ Futsal Takımı Avrupa Yolunda

OMÜ Futsal Takımı Avrupa Yolunda

OMÜ Futsal Takımı, 23-29 Temmuz tarihlerinde, Hollanda'nın Rotterdam kentinde yapılacak olan 2. Avrupa Üniversiteler Spor Oyunlarında Türkiye'yi temsil edecek.

18.07.2014 16:41  Güncelleme: 16:51

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Futsal Takımı, 23-29 Temmuz tarihlerinde, Hollanda'nın Rotterdam kentinde yapılacak olan 2. Avrupa Üniversiteler Spor Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Hollanda'nın Rotterdam kentinde yapılacak olan 2. Avrupa Üniversiteler Spor Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek olan OMÜ Futsal Takımı, 10 futbolcu ve beraberlerindeki iki teknik direktör Fedayi Aksoy ve Kazım Bıyık'la şampiyonaya katılacak. Türkiye'yi temsil etmenin gururunu yaşayan OMÜ Futsal takımı, bundan sonra da yurt içinde ve yurt dışında düzenlenecek olan müsabakalara ay-yıldızlı formasıyla çıkacak. OMÜ Futsal Takımı'nı Hollanda'ya OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu ve PTT Baş Müdürü Adnan Sert uğurlayarak başarı dileklerini ilettiler.

Teknik direktör Aksoy da, 46 ülkenin üniversitelerinin çeşitli branşlarda katılacağı şampiyonaya iyi hazırlandıklarını, oyuncuların formda olduğunu ve OMÜ'yü en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Aksoy ayrıca, OMÜ futbol ve futsal takımlarının başarılarında önemli rol oynayan ve desteklerini esirgemeyen OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan'a ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu'na da teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor OMÜ Futsal Takımı Avrupa Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement