Ordu İl Hakem Kurulu'nda Kan Değişikliği - Son Dakika
Spor

Ordu İl Hakem Kurulu'nda Kan Değişikliği

Ordu İl Hakem Kurulu\'nda Kan Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Ordu İl Hakem Kurulu’nu değiştirdi.

15.09.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Ordu İl Hakem Kurulu'nu değiştirdi.

Ordu'da uzun yıllardır görev yapan İl Hakem Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 25 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulunun ardından oluşturulan Merkez Hakem Kurulu tarafından görevden alınarak, yerine yeni bir İl Hakem Kurulu ataması yapıldı. Hakan Gültepe Başkanlığında, Aytekin Güler, Dursun Cörüt, Onur Kotan, Metin Çakmak'tan oluşan yeni Ordu İl Hakem Kurulu çalışmalarına başladı.

Ordu İl Hakem Kurulu Başkanlığına atanan Hakan Gültepe, amaçlarının Ordu hakemliğini eski parlak günlerine döndürmek olduğunu söyledi. Ordu hakemliğinin Türk hakemliğinde özel ve önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Hakan Gültepe, "Ordu futbol hakemliği geçmiş yıllarda büyük bir atılım yaparak, Türk hakemliğimde önemli bir yere gelmişti. İstanbul, Ankara, İzmir illerinin dışında Anadolu'dan ilk FİFA hakemi Ordu'dan değerli hocamı Ali Aydın olmuştur. Yine ilimizden Cemal Gemici hocamız FİFA yardımcı hakemliğine yükselmiş ve bir çok değerli hocamız da üst klasmanlarda başarıyla görev yapmıştır. Ancak, son yıllarda çeşitli sebeplerden dolayı Ordu hakemliği bir duraklama içerisinde kalmıştır. Bizim amacımız camia içerisinde tekrar eski birlik ve beraberliği sağlayıp, geçmişte olduğu gibi Türk hakemliğine hizmet edecek, ilimizin ismini duyuracak hakemler yetiştirmek olacaktır. Bunu yaparken de herkesi kucaklayacağız. Çalışmalarımızı büyük bir titizlik ve ciddiyet içinde yapacağız. Başarıyı yakalayabilmek için çok çalışacağız. Adil ve adaletli olacağız" dedi.

Öte yandan, Hakan Gültepe Başkanlığındaki Ordu İl Hakem Kurulu kendi arasında görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre, Aytekin Güler Başkan Vekili ve Hakem Atama Sorumlusu, Dursun Cörüt Gözlemci Atama Sorumlusu, Onur Kotan Antrenman ve Mentör Sorumlusu, Metin Çakmak ise Raportör görevini üstlendi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ordu İl Hakem Kurulu'nda Kan Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement