Orduspor'da Tek Düşünce Süper Lig - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Tek Düşünce Süper Lig

Orduspor\'da Tek Düşünce Süper Lig

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor’u yenerek, Süper Lig hedefine emin adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.

11.03.2014 14:18

Ordu spor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor'u yenerek, Süper Lig hedefine emin adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde Durugöl Orduspor Tesisleri'nde sürdürdü.

Ordu'da etkili olan yağış nedeniyle sahadaki ısınma hareketlerinin ardından Orduspor, çalışmalarını spor salonunda sürdürdü.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Biz işimize bakacağız. Çıkacağız maçımızı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Telafisi olmayan haftalara girdik. Son 9 maçımız, rakiplerimizin son 8 maçı kaldı. Rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un dinlendiği, iki rakibimizin de bir birleriyle oynayacağı haftada, bu maçı kayıpsız geçerek, kazandığımız takdirde maç eksiği ile lider olma şansımız bile var. O anlamda çok önemli, belki sezonun en kırılgan maçlarından birini oynayacağız. Adana Demirspor dünkü mağlubiyetten sonra puan fikstüründeki durumu itibariyle maça çok önem verecektir. Çok zorlu maç bizi bekliyor. Final maçı bizi bekliyor. 9 tane final maçımız kaldı. 9 maçımızı kazandığımız takdirde ömür sonuçların önemi yok" şeklinde konuştu.

Ufukhan Bayraktar ve Ziya Alkurt ise zorlu bir deplasmana gideceklerini, tek düşüncelerinin Adana'dan galibiyet ile dönmek olduğunu ifade ettiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Tek Düşünce Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement