Orduspor, Denizbank ile Bonus Card Sözleşmesi İmzaladı - Son Dakika
Spor

Orduspor, Denizbank ile Bonus Card Sözleşmesi İmzaladı

Orduspor, Denizbank ile Bonus Card Sözleşmesi İmzaladı

Spor Toto Süper Lig takımı Orduspor, Denizbank ile sözleşme imzalayarak Orduspor Bonus Card'ı hayata geçirdi.

04.01.2012 13:21

Spor Toto Süper Lig takımı Ordu spor, Denizbank ile sözleşme imzalayarak Orduspor Bonus Card'ı hayata geçirdi. Bonus Card'ın tüm özelliklerini taşıyan Orduspor Bonus ile taraftarlar birçok kampanya ve indirimden yararlanarak kulübe katkıda bulunabilecek.

Orduspor'a ilk özel kart olma özelliği taşıyan ürünün tanıtım toplantısı Payda Otel'de yapıldı. Tanıtım toplantısına Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk katıldı.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, toplantıda yaptığı açıklamada, spor kulüplerinin naklen yayın ve İddaa gelirleri ile ayakta durduğunu belirterek, "Onlarda başarılı olursanız para veriyor. Burada önemli olan kalıcı gelir kaynaklarıdır. Kurumsallaşma, taraftarın spor kulübüne en üst seviyede katkıda bulunduğu olaydır. Biz taraftarlara özel çıkartılan ürünleri çok önemsiyoruz. Bunlar kulüpler için büyük değer oluşturuyor. Taraftarlarımızın bu kartla yaptığı her alışveriş Orduspor'a artı ek gelir

olarak dönecek" dedi.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ise, spor kulüplerine bank olarak büyük destek verdiklerini, Orduspor'un Süper Lig'de Bonus Card sözleşmesi imzalayan 8. kulüp olduğunu söyleyerek, "Orduspor Bonus'un bu büyük taraftar kitlesi ile 2 yılda 40 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz. Denizbank olarak spor kulüplerinin destekçisiyiz. Bu çerçevede futbol kulüplerine tanımladığımız kredi limiti 206 milyon dolara ulaşmış durumdadır ve 169 milyon dolar riskimiz devam etmektedir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Orduspor Bonus Card ile fotoğraf çektirdiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Denizbank ile Bonus Card Sözleşmesi İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement