Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, PTT 1. Lig'in 25. haftasında kendi evinde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı.

11.02.2014 17:49

Orduspor, PTT 1. Lig'in 25. haftasında kendi evinde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ordusporlu futbolcular antrenmanı kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile tamamladı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Eren, Ufukhan, Subasic ile izinli olan Anıl Taşdemir katılmadı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Süper Lig için yarışta varız. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

Üst sıralarda yer alan takımların puan kaybedeceklerini ön gördüklerini belirten Sözeri, "Dün de Ankaraspor kaybetti. Manisaspor karşılaşmasını kazandık ve rakiplerimizin de bazıları kazanıp, bazıları da kaybedince Spor Toto Süper Lig için yarışta varız. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. 14 tane dolu dolu maç var. Bir maçımız eksik. Biz rehavete kapılmadan, mevcut kadro derinliğimizle yolumuza devam edersek başarılı olabiliriz" diye konuştu.

"HEP BÖYLE MAÇLARDA SIKINTILAR OLMUŞTUR"

Sözeri, Kahramanmaraşspor karşılaşmasının ligin en zor mücadelesi olacağını vurgulayarak, "Bu haftaki Kahramanmaraşspor karşılaşması herkes için kolay gibi görünse de, bizim için ligin en zor maçıdır. Hep böyle maçlarda sıkıntılar olmuştur. Bu maçları kazasız atlatıp, rakiplerimize de yenilmediğimiz takdirde biz bu olayı sonuna kadar götürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"ANIL KENDİSİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR"

Anıl Taşdemir olayı hakkında gelen sorulara bundan sonra cevap vermeyeceğini söyleyen Sözeri, "Anıl izinden geldiği zaman bu sistemin içerisinde olacaktır. Kendisine yakışanı yapacaktır" ifadelerini kullandı.

FERHAT ÖZTORUN: "BİZİM İÇİN HEM ZOR HEM DE ÖNEMLİ BİR HAFTAYDI"

Orduspor takım kaptanı Ferhat Öztorun ise, Manisaspor deplasmanında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Çok önemli bir maçtı. Özellikle rakiplerimizin de mağlup olduğu bir hafta oldu. Bizim için hem zor, hem de önemli bir haftaydı. Güzel bir şekilde geçtik. Geri sayım başlamıştı, güzel bir şekilde devam ediyor. Bu hafta kendi sahamızda bir maç var. Hedef yine aynı. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz" dedi.

ADEM SAĞLAM: "SONUNDA MUTLU OLACAĞIMIZ BİR YOLDAYIZ"

Manisaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatan Ordusporlu futbolcu Adem Sağlam, şunları söyledi:

"Manisaspor bizim rakibimizdi. İyi de bir takım. Deplasmanda özellikle ikinci yarı iyi mücadele ederek kazandık. Yavaş yavaş ligin sonuna yaklaşıyoruz. Sonunda mutlu olacağımız bir yola gidiyoruz. Yenmemiz gerekiyor. Rakip fark etmez. Manisaspor vardı, bu hafta Kahramanmaraşspor var. Bizim için Kahramanmaraşspor da Manisaspor kadar güçlü bir takım. Allah'ın izniyle o maçı da geçeceğiz." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement