Overmars: Van Persie Beni Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Overmars: Van Persie Beni Şaşırttı

Overmars: Van Persie Beni Şaşırttı

Marc Overmars, Hollanda'nın golcüsü hakkında açıklamalarda bulundu.

13.10.2013 20:29

Arsenal'in eski yıldızlarından Marc Overmars, Londra ekibinden Manchester United'a transfer olan Robin van Persie'nin İngiltere'de geçirdiği değişime değindi ve Van Persie'nin transferi hakkında konuştu.

Arsenal'e ilk geldiği dönemde çok sık sakatlanan bir kanat oyuncusu iken, yıllar içinde Premier Lig'in en kaliteli santrforlarından birine dönüşen Robin van Persie, Arsenal'in zirveye oynayamamasından dolayı yaklaşık 28 milyon avroya Manchester United'ın yolunu tutmuş ve taraftarların tepkisini çekmişti.

Van Persie'nin transferini Absolute Radio's 'Rock 'N' Roll Football'a değerlendiren Overmars, "Açıkçası onun santrfora dönüşebileceğini bile tahmin etmiyordum. Orta saha olacağını düşünüyordum ama patron Wenger, Van Persie konusunda inanılmaz bir iş çıkardı. Ayrıca Van Persie'nin Arsenal'e yaklaşık 1,6 milyon avroya gittiğini de unutmayalım." diyerek Van Persie'nin bu seviyeye çıkmasına şaşırdığını belirtti.

Overmars, Van Persie'nin transferi hakkında ise "Manchester United'a transferi ise bence büyütülmemeli. Sonuçta Van Persie'yi de anlamalısınız. Arsenal'de sene oynadı ve iyi bir performans sergiledi. Ayrıca Arsenal adına da iyi bir transfer oldu. bence herkes mutlu olmalı." sözlerini kullandı.

Overmars, 1997-2000 yılları arasında Arsenal'de top koşturdu.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Overmars: Van Persie Beni Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement