Paşa, Avrupa Yolunda Fire Vermek İstemiyor - Son Dakika
Spor

Paşa, Avrupa Yolunda Fire Vermek İstemiyor

Beşiktaş ile oyanayacakları önemli mücadeleyi kazanmanın hesabını yapan Kasımpaşa, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hedefini sürdürmek amacında.

02.05.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Ligde topladığı 47 puanla 6. sırada yer alan ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hesapları yapan Kasımpaşa, ikincilik için Galatasaray ile kıyasıya çekişme içine giren Beşiktaş'a konuk olacak. Ligde oynadığı son 6 maçta yenilmeyen (3 galibiyet, 3 beraberlik), son 2 maçını gol yemeden (4-0 ve 2-0) kazanan lacivert-beyazlılar, iyi bir grafik çiziyor.

Son haftalardaki performansını Beşiktaş karşısında da göstermeyi amaçlayan Kasımpaşa, rakibinin sahasından 3 puanla dönerek hedefine ilerlemek istiyor.

Kasımpaşa için önemi farklı

Yarınki karşılaşma lacivert-beyazlı takım için Avrupa kupaları hedefinin yanı sıra başka bir önem daha taşıyor.

Ligde sezonun ilk yarısında etkili bir performans ortaya koyan Kasımpaşa, 15. haftada oynanan Beşiktaş maçıyla düşüşe geçmişti. Lacivert-beyazlıların 2-1 kazandığı maç, kural hatası yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi. Tekrar maçını 3-0 kaybeden Kasımpaşa, bu mağlubiyetin etkisinde kalarak, uzun süre galibiyet alamamıştı.

"Paşa"nın gol umudu Scarione

Beşiktaş maçı öncesi Kasımpaşa'nın gol yollarında en güvendiği isim, Arjantinli futbolcu Oscar Scarione olacak.

Lacivert-beyazlı formayla bu sezon 14 gole imza atan Scarione, takım en golcü oyuncusu konumunda. Arjantinli futbolcu, ligde çıktığı son 5 maçın 4'ünde rakip fileleri havalandırdı. Scarione, bu karşılaşmalarda Galatasaray'a 2, Medical Park Antalyaspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor'a da birer olmak üzere 5 gol attı.

29 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu, Beşiktaş'ı da boş geçmeyerek hem takımını galibiyete taşımak hem de gol krallığı yarışında 16 golü bulunan Sivassporlu Aatif Chahechouhe'yu yakalamak istiyor.

6 oyuncu sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş maçı öncesinde Kasımpaşa'da 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Lacivert-beyazlı takımda sol bek Sancak Kaplan, sarı kart cezalısı olduğu için Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca, ceza sınırında yer alan Alpaslan Öztürk, Oscar Scarione, Andre Castro, Sanharib Malki, Tabare Viudez ve Ryan Babel, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda ligin 33. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında oynayamayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Paşa, Avrupa Yolunda Fire Vermek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement