Pegasus Aırlınes Pwa Wındsurf Dünya Kupası Başladı - Son Dakika
Spor

Pegasus Aırlınes Pwa Wındsurf Dünya Kupası Başladı

Pegasus Aırlınes Pwa Wındsurf Dünya Kupası Başladı

Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl 7.kez gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, dün akşam yapılan resmi açılış korteji ile başladı.

19.08.2013 11:39

Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl 7. kez gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, dün akşam yapılan resmi açılış korteji ile başladı.

Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve PWA Başkanı Jimmy Diaz'ın da hazır bulunduğu açılış kortejine ABD, Avustralya, Fransa ve İtalya başta olmak üzere 20 ülkeden dünyaca ünlü windsurfçüler katıldı. Kortej, efsanevi windsurfçülerin ülke bayraklarıyla Alaçatı sokaklarında müzik eşliğinde yürümeleriyle başladı ve ardından DJ performansıyla sona erdi.

Dünyanın en hızlı windsurfçülerinin dalgalarla yarışacağı kupa, hafta boyunca sürecek keyifli aktivitelerin ardından 24 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek final yarışları ve ödül töreniyle sona erecek.

Pegasus Airlines PWA Alaçatı yarışlarına, dünyanın en iyi slalom windsurfçülerinden efsane sporcu, 41 kez dünya şampiyonu olan Björn Dunkerbeck ve 5 kez üst üste dünya şampiyonluğu unvanına sahip olan Antoine Albeau ile kadınlar kategorisinde 2012 PWA Kadınlar Dünya Şampiyonu Valerie Arrighetti ve 2012 Dünya 2'incisi Karin Jaggi gibi windsurf ustaları katılıyor. Milli windsurfçüler Çağla Kubat ve Dilara Uralp gibi isimler de 55 bin Euro'luk ödül için mücadele edecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Pegasus Aırlınes Pwa Wındsurf Dünya Kupası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement