Pele'nin eski sevgilisi yaşadıkları aşkı anlattı: Saatlerce cinsel ilişkiye giriyorduk - Son Dakika
Spor

Pele'nin eski sevgilisi yaşadıkları aşkı anlattı: Saatlerce cinsel ilişkiye giriyorduk

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Pele'nin eski kız arkadaşı, efsane futbolcu ile yaşadıkları aşk hikayesini anlattı. Pele'nin gençken sevgilisi olduğunu iddia eden fotoğrafçı ve yazar Selma Fonseca, "Saatlerce cinsel ilişki yaşıyorduk, uykuya daldığımı bile hatırlamıyorum. Sanki her şey bir rüya gibiydi" dedi. Efsane futbolcudan hamile kaldığını da belirten Fonseca, daha sonra bebeğin düştüğünü söyledi.

06.01.2023 19:57  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol efsanesi Pele'nin eski sevgilisi fotoğrafçı ve yazar Selma Fonseca, Pele ile yaşadıkları aşk hikayesini anlattı. Fonseca, 82 yaşında hayatını kaybeden Pele'den hamile kaldığını, evlenmek isteyip evlenemediklerini ve tüm ilişkileri hakkında konuştu.

PELE İLE 23 YAŞINDA TANIŞTI

Fonseca, Pele ile 1990'larda henüz 23 yaşındayken en yakın arkadaşı New York'ta onun sekreteri olarak çalışırken tanıştığını ve orada yasadışı bir göçmen olarak yaşadığını söyledi. Daily Star'ın aktardığı habere göre; Fonseca, Pele'nin Brezilya'da yaşarken arkadaşı ile beraber lüks dairesinde kalmalarına izin verdiğini ancak Pele'nin yatak odasından uzak durmalarını istediğini aktardı.

"SAATLERCE İLİŞKİYE GİRİYORDUK"

Efsane futbolcuyu bir tanrı gibi gördüğünü belirten Fonseca, "Daireye çıktığımızda beni doğruca daha önce yasak olan yatak odasına götürdü ve sonunda içeride ne olduğunu görebildim. Ortada yükseltilmiş bir platform üzerinde bir su yatağı vardı ve ona ulaşmak için dört basamak çıkmak zorunda kaldım. Saatlerce ilişkiye giriyorduk uykuya daldığımı bile hatırlamıyorum. Her şey sanki bir rüya gibiydi" dedi. Fonseca, Pele'nin kendisiyle evlenmek istediğini ancak ırkçı bir tepkiden korktuğunu söyledi.

Pele'nin eski sevgilisi yaşadıkları aşkı anlattı! 'Her şey sanki bir rüya gibiydi'

PELE'DEN HAMİLE KALDI

Pele ile cinsel ilişki yaşadıktan sonra altı aylık hamile olduğunu fakat düşük yaptığını belirten Fonseca, hamilelik döneminde Pele'nin çok heyecanlı olduğunu belirtti.

VEFAT HABERİNİ ALINCA YIKILDI

Fonseca, başkasıyla evlenerek ABD'de yeşil kart aldıktan sonra Pele ile tekrar görüştüğünü, ancak daha sonra bu görüşmenin engellendiğini iddia etti. Sevgilisi olduğu dönemde Pele'yi nazik ve cömert biri olarak tanımlayan Fonseca, Pele'nin vefat haberini aldıktan sonra yıkıldığını ifade etti.

Pele\'nin eski sevgilisi yaşadıkları aşkı anlattı: Saatlerce cinsel ilişkiye giriyorduk
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Pele'nin eski sevgilisi yaşadıkları aşkı anlattı: Saatlerce cinsel ilişkiye giriyorduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Numan Derindere : Aşk'ı çok yanlış anlamışlar.. Şehvetin adını aşk koydular, aşk şehvet olsaydı eşekler aşk'ın şah'ı olurdu. Hz.Mevlana 108 5 Yanıtla
  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement