Pelicans, Warriors Galibiyeti ile Yeniden Play-off Potasında - Son Dakika
Spor

Pelicans, Warriors Galibiyeti ile Yeniden Play-off Potasında

Pelicans, Warriors Galibiyeti ile Yeniden Play-off Potasında

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada New Orleans Pelicans lig lideri Golden State Warriors'u 103-100 mağlup etti.

08.04.2015 08:43

NBA'de Ömer Aşık ve ekibi yeniden play-off potasında. NBA'de zirvenin sahibi Golden State Warriors'u ikinci yarıdaki geri dönüşü ve etkili performansı ile mağlup eden New Orleans Pelicans, sekizincilik için yarıştıkları Oklahoma City Thunder'ın üstüne çıktı.

İlk yarısı 55-43 Golden State Warriors lehine biten maçta All- Star uzunu Anthony Davis ise geri dönen Pelicans, Davis'in ikinci yarıda attığı 23 sayısı ile galip geldi. Maçta 40 dakika sahada kalan Davis, takımını sırtladı ve maçı 29 sayı 10 ribaund 2 asist 2 top çalma ve 4 blok ile tamamladı. Quincy Pondexter'ın da 20 sayı bulduğu maçta, temsilcimiz Ömer Aşık ise ilk 5 başladığı mücadelede 18 dakika sahada kalarak 6 sayı 10 ribaund ile mücadele etti.

Bu sezon dördüncü kere üst üste ikinci yenilgisini alan Golden State Warriors, özellikle son periyotta yaptığı top kayıpları ile maçı rakibine verdi. 35 dakika sahada kalan MVP adayı Stephen Curry 25 sayı 6 ribaund 9 asist ile takımını taşımaya çalışırken ona yardım eden tek isim Draymond Green oldu. Green, 24 sayı 14 ribaund ile double double yaptı. Warriors'ta bu iki isim dışında çift hanelerde sayı üreten isim olmazken, son maçların formsuz ismi Klay Thompson da yüzde 20 isabet yüzdesi ile oynadığı maçı 7 sayı 3 ribaund 1 asist 1 top çalma 1 blok ve 4 top kaybı ile bitirdi.

Yarım galibiyet farkı ile bir maçı da fazla olan Thunder'ın üstüne çıkan Pelicans son 6 maçta 5. galibiyetini almış oldu.

New Orleans Pelicans'ın kalan maçları

vs Memphis Grizzlies (Deplasman)

vs Phoenix Suns (Ev)

vs Houston Rockets (Deplasman)

vs Minnesota Timberwolves (Deplasman)

vs San Antonio Spurs (Ev)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Pelicans, Warriors Galibiyeti ile Yeniden Play-off Potasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement