Pellegrini'den Acil Durum Çağrısı - Son Dakika
Spor

Pellegrini'den Acil Durum Çağrısı

Pellegrini\'den Acil Durum Çağrısı

Wigan'a FA Cup'ta yenilmelerini değerlendiren Şilili çalıştırıcı, kendilerini toparlayıp Barcelona maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

09.03.2014 22:59

Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, FA Kupası'nda Wigan'a yenilmelerinin ardından takımına acil durum çağrısında bulundu.

BT Sport'a açıklamalarda bulunan Pellegrini, "FA Kupası'nda özellikle evimizde Wigan'a elenmemeliydik. Beraberlik için en az 3-4 net fırsat bulduk. Bence Wigan iyi bir maç çıkardı ve devam etmeyi hak etti." şeklinde konuştu.

Wigan'ın maçta istediklerini yaptığını söyleyen Şilili çalıştırıcı, "Savunma ve hücumu bölmeyi sevmiyorum ama bugün Wigan oyun planını daha iyi uyguladı. Biz ise iyi hücum yapamadık." ifadelerini ekledi.

60 yaşındaki çalıştırıcı açıklamalarına, "Sezonun son kısmındayız. Yarından itibaren sezon sonuna kadar vereceğimiz tepki çok önemli." sözlerini ekledi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını da değerlendiren teknik adam, "Şimdi Barcelona'ya gidiyoruz ve Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz. Kolay olmayacağını biliyoruz ama denemek zorundayız. Sonrasında da Premier Lig'de yeniden zirveye yükselmeye çalışacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pellegrini'den Acil Durum Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement