Pinto, Batalla ve Carson Takıma Katıldı - Son Dakika
Spor

Pinto, Batalla ve Carson Takıma Katıldı

Pinto, Batalla ve Carson Takıma Katıldı

– BURSASPOR ikinci yarı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürüyor.

06.01.2013 20:21

– BURSASPOR ikinci yarı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekipte Pinto, Batalla ve Carson takımla çalışmalara başladı. Sakatlığı olan N'Diaye ise antrenmana çıkmadı.

Bursaspor ikinci yarı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sabah saatlerinde Vakıfköy Tesisleri'nde yapılan laktat testinin ardından yeşil beyazlı ekip akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Yeşil beyazlılar ısınma koşularının ardından karşılıklı pas çalışması yaptı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.

N'DİAYE ÇIKMADI

Öte yandan izinden dönen Sebastian Pinto, Pablo Batalla ve kaleci Scott Carson bugün takımla ilk idmanına çıktı. Pinto, Batalla ve Carson ilk antrenmanında takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sağ arka adelesinde çekme olan Alfred N'Diaye antrenmana çıkmazken, üst adalesinde sertleşme olan Yavuz, sakatlıkları bulunan Tuncay Şanlı ve Vederson ise takımdan ayrı kondisyon salonunda çalıştı.

Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

(CE/SSA) - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Pinto, Batalla ve Carson Takıma Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement