Roberta Vinci, İstanbul Cup'ta Yarı Finale Çıktı - Son Dakika
Spor

Roberta Vinci, İstanbul Cup'ta Yarı Finale Çıktı

Roberta Vinci, İstanbul Cup\'ta Yarı Finale Çıktı

"TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 2 numaralı seri başı İtalyan Roberta Vinci, 6 numaralı seri başı Japon Kurumi Nara'yı 2-0 yenerek, yarı finale çıktı.

18.07.2014 21:48

Tecrübeli İtalyan tenisçi Vinci, turnuvanın ilk gününden itibaren korttaki en istikrarlı tenisçi olarak dikkat çekti. Maçın başından itibaren rakibini ciddiye alarak tamamen oyuna odaklanan Vinci, Japon rakibi karşısında da oyunu kontrol altına alan taraftı. İlk set boyunca kendi servislerinde sorun yaşayan Kurumi, servislerini kaybedince set, 6/0 ile Vinci’nin oldu.

Kurumi’nin Vinci’ye karşı maçtaki tek şansı, açılı vuruşlarla backhand tarafına yapacağı derin vuruşlardı. Bunu yapabilmek için oyunu hızlandırmak gibi zor bir işi de üstlenmek durumundaydı. Ama ikinci sette Kurumi, bunun tam tersini yaparak topları dip çizgiye yüksek spinli vuruşlarla gönderip, Vinci’nin oyunu süratlendirmesine engel olmaya çalıştı.

Japon tenisçinin tüm çabaları ona ikinci sette sadece 2 oyun kazandırabildi. Vinci maçı, 6/0 ve 6/2’lik setlerle 2-0 kazanarak, yarı finalde 16 yaşındaki genç Konjuh’un rakibi oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Roberta Vinci, İstanbul Cup'ta Yarı Finale Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement