Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Antalya Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Antalya Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Antalya Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 79-72 yenen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, önemli bir maçta galip gelmenin sevincini yaşadı.

29.12.2012 19:15

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 79-72 yenen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, önemli bir maçta galip gelmenin sevincini yaşadı.

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Cem Akdağ, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyespor takımını tebrik etti. Akdağ, "Geçen haftası Fenerbahçe Ülker maçının tesadüf olmadığını ortaya koydular. Çok organize ve iyi oynayan bir takım. Rotasyon problemleri var ama son derece iyi oynuyorlar biz de de çok ciddi bir eksik var. Zorlanıyoruz. Ribaund sorunu yaşıyorduk. Maçın sonuna kadar oynadı ve iyi bir performans gösterdi. Kazandığımız için son derece mutluyuz. Şimdi artık bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta sonunda Aliağa maçına gitmeden önce yeni bir oyuncu getiriyoruz" dedi.

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Murat ise, "Genel olarak belirli bir yükselişimiz var zaten. Bunu herkes görüyor. Özellikle kendi evimizde daha iyi oynuyoruz. Antalya maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyorduk açıkçası bunu da başardık. Önümüzde bir Ali Ağa maçı var. Bütün konsantrasyonumuzu ona çevireceğiz. İnşallah o maçı da kazanıp yükselişimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Altar Tunçkol ise kazanmak için geldikleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Tunçkol, "Bizim için çok önemli bir maçtı. kazanmak için gelmiştik iyi de mücadele ettik. İlk yarı berabere gitmesine rağmen, inanılmaz yüzdesiz oynadık. İkinci yarıda yabancı oyuncularının ve mutlunun yüzdeliği ve iyi oyunuyla sonunda oda olsa kaybettik. Bir an önce maç kazanmamız lazım. Gaziantep'i tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Arifcan da "Fazla söylenecek bir şey yok. İstediklerimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Haftaya zor bir Banvit maçımız var. İçerde kazanıp daha üst sıralara çıkmayı istiyoruz" açıklamasında bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Antalya Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement