Türkiye'de de Oynayan Royston Drenthe, 29 Yaşında Futbolu Bıraktı - Son Dakika
Spor

Türkiye'de de Oynayan Royston Drenthe, 29 Yaşında Futbolu Bıraktı

Bir dönem Kayseri Erciyesspor forması da giyen ünlü futbolcu Royston Drenthe, 29 yaşında futbola veda etti. Drenthe, daha önce Real Madrid'de de oynamıştı.

10.11.2017 13:52  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerinde kısa bir dönem Kayseri Erciyesspor'da da forma giyen Royston Drenthe, henüz 29 yaşında futbol hayatına nokta koymasının altında yatan nedenleri açıkladı.

Yaşadıklarından memnun olmadığı için bu yönde bir karar verdiğini belirten Hollandalı eski futbolcu, "Çoğu insanın 200 yılda başına gelebilecek şeyler benim 30 yılıma sığdı. Kariyerimin son döneminde birçok negatif duygunun etkisi altındaydım. Yorgun, depresif, umutsuz ve en önemlisi de mutsuz biriydim. Her ne kadar futbol oynamaktan keyif alsam da, profesyonel kariyerimden hiçbir şekilde memnun olamıyordum ve sonunda futbolu bırakmaya karar verdim." diye konuştu.

"FUTBOL DÜNYASI SAHTEKARLARLA DOLU"

Futbol dünyasının içinde çok sayıda kötü niyetli insan olduğuna dikkat çeken Drenthe, "İsim vermek istemiyorum ancak futbol maalesef sahtekar insanlarla dolu. Birçok kişi üzerimden menfaat sağlamak için beni yanlış yönlendirdi. Özellikle menajerlerle büyük problemler yaşadım ve kariyerimin son birkaç yılını menajersiz geçirdim. Futbol çok güzel bir oyun ama onu birçok insan bu sporu kötüleştiriyor." dedi.

Türkiye'de de Oynayan Royston Drenthe, 29 Yaşında Futbolu Bıraktı

30 yaşındaki Drenthe, ilerleyen yıllarda antrenör veya benzer bir görevle futbolun içinde yer almayı düşünmediğini sözlerine ekledi.

REAL MADRID'E TRANSFER OLMUŞTU

2007 yılında Feyenoord'dan Real Madrid'e transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Royston Drenthe, inişli-çıkışlı kariyeri boyunca birçok takımda forma giymiş ve 2014-15 sezonunun devre arasında Kayseri Erciyesspor'un kadrosuna katılmıştı. Sezonun bitmesiyle birlikte Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Baniyas'ın yolunu tutan Drenthe, orada da geçirdiği yarım sezonun ardından profesyonel futbol kariyerine nokta koymuştu.

Türkiye\'de de Oynayan Royston Drenthe, 29 Yaşında Futbolu Bıraktı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Türkiye'de de Oynayan Royston Drenthe, 29 Yaşında Futbolu Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement