Ryan Giggs'ten Mata'ya Destek - Son Dakika
Spor

Ryan Giggs'ten Mata'ya Destek

Ryan Giggs\'ten Mata\'ya Destek

Mata transferinin tüm takımı heyecanlandırdığını belirten Giggs, İspanyol yıldızın kendilerine büyük güç katacağından oldukça emin.

05.02.2014 11:45

Manchester United'ın Galli efsanevi oyuncusu Ryan Giggs, Chelsea'den rekor ücretle transfer edilen Juan Mata'ya destek çıkarak İspanyol yıldızın kulübü bir üst seviyeye taşıyacağını ifade etti.

Mata'nın Manchester'da büyük işler başaracağından emin olan Giggs, MUTV'ye verdiği demeçte, "İnanılmaz bir yetenek. Bu sözlerimle, onu baskı altına almak istemem ama bizi, bir üst seviyeye çıkaracak kalitede bir isim." şeklinde konuştu.

Bu transferin tüm takımı heyecanlandırdığını belirten 40 yaşındaki futbolcu, "Futbolcular, aynı taraftarlar gibidir. Kaliteli ve büyük bir transfer yapıldığında, onlarda heyecanlanır. Bunu antrenman sahasında hissedersiniz. Herkese bir doping etkisi olur." dedi.

Genç oyuncunun kalitesinden şüphesi olmadığını vurgulayan tecrübeli yıldız, "Geçtiğimiz 3 sezon boyunca, ona karşı sahada mücadele ettik. Nasıl bir oyuncu olduğunu çok iyi biliyoruz. Çok düzgün bir insan ve İngilizce'yi buradaki birçok kişiden daha iyi konuşabiliyor. Bence bu transfer, iki taraf içinde çok iyi oldu. O bize güç katarken, bizde ona tecrübeyi öğreteceğiz." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ryan Giggs'ten Mata'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement