Sağlam, Atatürk Stadında İlk Kez Bursaspor'a Rakip Olacak - Son Dakika
Spor

Sağlam, Atatürk Stadında İlk Kez Bursaspor'a Rakip Olacak

Sağlam, Atatürk Stadında İlk Kez Bursaspor\'a Rakip Olacak

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra ilk defa Atatürk Stadında Bursaspor'a rakip olacak.

21.01.2014 10:35  Güncelleme: 11:06

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra ilk defa Atatürk Stadı'nda Bursaspor'a rakip olacak. Yeşil beyazlı taraftarların Sağlam'a yoğun sevgi gösterisinde bulunması bekleniliyor.

Bursaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak. Kupada 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden yeşil beyazlılar, bu maçı da kazanarak, önemli bir avantaj yakalamak istiyor. Eskişehirspor ise, 2 maçta 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet elde etti.

ESKİŞEHİRSPOR İLE 66. RANDEVU

Bursaspor, sahasında ağırlayacağı Eskişehirspor ile 66. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig tarihinde 52 kez karşı karşıya gelen iki ekipten Bursaspor 16 kez galip gelmeyi başarırken, sahadan 17 kez mağlup ayrıldı. Oynanan 20 müsabaka ise berabere tamamlandı. Süper Final'de 2 kez, 2.Lig'de 4 kez ve Türkiye Kupası'nda ise 6 kez karşı karşıya gelen iki ekipten yeşil beyazlılar, Eskişehirspor ağlarını Süper Lig'de dahil olmak üzere toplam 78 kez havalandırdı. Kalesinde ise 73 gol gördü.

SAĞLAM RAKİP OLARAK İLK DEFA BURSA'YA GELİYOR

Öte yandan Bursaspor ile Eskişehirspor maçının Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam açısından farklı bir önemi var. Yeşil beyazlı takımı 2009-2010 sezonunda tarihinde ilk defa şampiyon yapan sağlan geçtiğimiz sezonun ortasından görevden ayrılmıştı. Sağlam, Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra ilk defa rakip olarak Atatürk Stadı'na gelecek. Yeşil beyazlı taraftarların Sağlam'a büyük sevgi gösterisinde bulunması bekleniliyor.

DÜDÜK BAYARSLAN'DA

Bursaspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Osman Yiğit Uzer olacak.

MUHTEMEL ONBİR

Bursaspor'un Eskişehirspor karşısına çıkacağı muhtemel onbirin şu şekilde olması bekleniyor:

"Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Şamil, Belluschi, Ferhat, Sestak, Fernandao."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sağlam, Atatürk Stadında İlk Kez Bursaspor'a Rakip Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement