Sahanın Ortasında Bir Birlerine Girdiler - Son Dakika
Spor

Sahanın Ortasında Bir Birlerine Girdiler

Sahanın Ortasında Bir Birlerine Girdiler

Yalova 1.Amatör Küme'de 9.hafta oynanan Acarspor-Soğucakspor müsabakası karşılaşmanın 60.dakikasında çıkan kavgada oyuncular birbirlerine girdi.

04.11.2012 11:33

Yalova 1. Amatör Küme'de 9. hafta oynanan Acarspor-Soğucakspor müsabakası karşılaşmanın 60. dakikasında çıkan kavgada oyuncular birbirlerine girdi. Olaylar nedeniyle maçın hakemi Serhat Tekgöz maçı tatil etti.

Ligin ilk haftasında Safranspor ile Doğuşspor arasında başlayan olaylar 9. hafta da devam etti. Acarspor-Soğucakspor arasında oynanan karşılaşma da yarıda kaldı. Müsabakanın 60. dakikasında maçın hakemi Serhat Tekgöz Soğucakspor'dan Hilmi'yi kırmızı kart göstererek oyundan attı. Kırmızı kartın ardından Soğucakspor'lu oyuncular Tekgöz'e tepki gösterirken bir birlerine giren Sabit, Allaattin ve Savaş da kırmızı kart gördü. 5-0 Acarspor'un üstünlüğü ile devam eden müsabakayı Hakem Serhat Tekgöz tatil etti.

CEZALAR AÇIKLANDI

Yalova Amatör Liglerinde 21- 29 Ekim tarihlerinde oynanan müsabakalarda 25 oyuncu ve 2 antrenör, Yalova Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı. İdmanocağı'ndan kırmızı kartla oyun dışı kalan Barış Birinci 6, Kader Karahasan 1, Sinan Yıldız 1, Atakan Aydın 4, Cemil Aydın 2, Furkan Yıldız'a ise 3 müsabakadan men cezası verildi. Aynı müsabakada kırmızı kart gören Esnafspor'dan Mustafa Can Özcan'a ise 6 maç müsabakadan men cezası verildi.

Yalova 1. Amatör Kümenin 8. haftasında ise Safranspor ile Taşköprüspor müsabakasında ise kırmızı kart gören Safranspor'dan O Mevlüt Balkaya'ya ise rekor bir ceza verilerek 10 müsabakadan men edildi.

Ceza alan antrenörlerden Esnafspor'u çalıştıran Teoman Parıltan'a 4 ay hak mahrumiyeti, Taşköprü antrenörü Oral Akoğlu'nun ise savunması istendi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sahanın Ortasında Bir Birlerine Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement