Sakarya'da BMX Supercross Dünya Kupası ikinci etap yarışları düzenleniyor - Son Dakika
Spor

Sakarya'da BMX Supercross Dünya Kupası ikinci etap yarışları düzenleniyor

Sakarya\'da BMX Supercross Dünya Kupası ikinci etap yarışları düzenleniyor

Uluslararası Bisiklet Birliğince (UCI) düzenlenen 2023 BMX Supercross Dünya Kupası ikinci etap yarışları, Sakarya'da yapılıyor. 232 sporcu arasında dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonları da yer alıyor. Yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde mücadele veren sporcuların yarışları bugün ödül töreniyle sona erecek. Dünya Kupası serilerinin ilk 2 etabı Sakarya'da koşulduktan sonra 3 ve 4. etaplar Hollanda'da yapılacak. 5 ile 6. etapları Fransa'da gerçekleştirilecek organizasyon, Arjantin'deki 7, 8, 9. ve 10. etap yarışlarıyla tamamlanacak.

04.06.2023 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Bisiklet Birliğince (UCI) düzenlenen 2023 BMX Supercross Dünya Kupası ikinci etap yarışları, Sakarya'da yapılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Adapazarı ilçesi 15 Temmuz Camili Mahallesi'ndeki Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde gerçekleştirilen yarışlara, aralarında dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonlarının da bulunduğu 232 sporcu katılıyor.

Vadi içerisinde hazırlıklarını tamamlayan sporcular, yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kıyasıyla mücadele verdi. Bazı sporcular ıslak zeminde düşerken, yarışlarda zaman zaman aksamalar yaşandı.

"Elit kadınlar", "elit erkekler", "23 yaş altı erkekler" ve "23 yaş altı kadınlar" kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlar, bugün ödül töreniyle sona erecek.

Dünya Kupası serilerinin ilk 2 etabı Sakarya'da koşulduktan sonra 3 ve 4. etaplar Hollanda'da yapılacak. 5 ile 6. etapları Fransa'da gerçekleştirilecek organizasyon, Arjantin'deki 7, 8, 9. ve 10. etap yarışlarıyla tamamlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sakarya'da BMX Supercross Dünya Kupası ikinci etap yarışları düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement