Samsunspor Başkanından Taraftara Destek Çağrısı - Son Dakika
Spor

Samsunspor Başkanından Taraftara Destek Çağrısı

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Gaziantepspor maçı öncesi taraftarına çağrıda bulundu, "7'den 70'e tüm taraftarımızın desteğine ihyicamız var" dedi.

09.03.2012 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Gaziantepspor maçı öncesi taraftarına çağrıda bulundu, "7'den 70'e tüm taraftarımızın desteğine ihyicamız var" dedi.

Pazar günü Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, günü tek antrenmanla geçirdi. Salonda güç ve dayanıklılık antrenmanı yapan futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi.

MAÇ KADINLARLA 16 YAŞINDAKİLERE ÜCRETSİZ

Başkan Kazım Yılmaz'da açıklama yaparak taraftarlarına çağrıda bulundu. Gaziantepspor karşılaşmasının önemine değinen Başkan Başkan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Karşılaşmayı kadın ve 16 yaş altı futbolseverlerin ücretsiz izleyebilecek. 19 Mayıs Stadı'nda kendilerine ayrılan davetiye niteliğindeki ücretsiz biletleri yarından itibaren alabilirler. Gaziantepspor maçında tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz. Rakibimizi yenmek ve ligde kalma yolundaki bu önemli maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takımımızın itici gücü olan taraftarımızın bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz."

BANCE AYRILDI

Öte yandan Samsunspor yönetimi, sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Burkina Fasolu Aristide Bance ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bance'ye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor Başkanından Taraftara Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement