Samsunspor Başkanvekili Bank Açıklaması - Son Dakika
Spor

Samsunspor Başkanvekili Bank Açıklaması

"Yönetim kaosuna meydan vermeyeceğiz"

10.10.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkanvekili Mehmet Bank, kulüpte yönetim kaosuna meydan vermeyeceklerini söyledi.

Bank, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Emin Kar'ın başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından yönetimde kaos oluştuğu yönündeki iddialara cevap verdi.

Samsunspor'un lige Süper Lig hedefiyle başladığına işaret eden Bank, şöyle konuştu:

"Takımımızın bu hedeften şaşmaması, mevcut  kadronun muhafazası ve gerektiğinde takviyesi ile hedefe ulaşması için akılcı yol, yönetimin olağan genel kurula kadar görevine devam etmesidir. Bu süreçte yönetim kaosuna meydan vermeyeceğiz ve sorunların çözümü de böyle mümkündür. Samsunspor, her üç beş ayda yenilenen genel kurullarla yönetim oluşturmaktan büyük zarar görmüştür. Bu itibarla, bir kaos oluşmadan ocak ayındaki olağan genel kurula kadar yönetimin göreve devamının kulüp menfaatleri ve geleceği açısından en doğru karar olacağı görüş ve düşüncesindeyim."

Bu süreçte Samsun'un takımına sahip çıkması gerektiğine vurgu yapan Bank, şunları kaydetti:

"Bu şehirde yaşayan herkese önemli görevler düşmekte. Samsun'da yaşayan ve Samsunspor sevgisi olan herkesin takımımıza destek vermesi gerekir. Bugün, Samsunspor'un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, desteğe  ihtiyacı olduğu, üst düzey yöneticisi, iş adamı, bürokratı, taraftarı, sevenleriyle herkesin imkanları dahilinde Samsunspor'a maddi ve manevi destek vermesinin kaçınılmaz olduğu bir gündür."

Başarıyı yakalamak için şehrin birlik içinde hareket etmesi gerektiğini dile getiren Bank, Samsunspor'un şehrin müşterek değeri olduğunu sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor Başkanvekili Bank Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement