Samsunspor'da Ağızları Bıçak Açmıyor - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Ağızları Bıçak Açmıyor

Samsunspor\'da Ağızları Bıçak Açmıyor

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'da, Bursaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından futbolcuların ağzını bıçak açmıyor.

27.02.2012 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'da, Bursaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından futbolcuların ağzını bıçak açmıyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın TFF Genel Kurulu'nda olması nedeniyle Nuri Asan Tesisleri'nde antrenör İsmet Taşdemir idaresinde çalışan Samsunsporlu futbolcular antrenman esnasında isteksiz göründüler. Futbolcuların kendilerine gelmesini isteyen antrenör İsmet Taşdemir, futbolculara "Antrenman yapmak istemeyen çıkabilir" şeklinde sitem etmesinden sonra hareketlenen futbolcular, bu sefer de birbirleri ile tartıştılar. Bir pozisyonda sert girdiği gerekçesi ile kendisine çıkışan Anıl Dilaver'e cevap

vermeyen kaptan Murat Yıldırım, olası bir tartışmayı önlerken, İsmet Taşdemir yeniden devreye girerek futbolcuları uyardı.

Antrenmana, A-2 Futbol Milli Takımı'nın 29 Şubat Çarşamba günü International Challenge Trophy'de (ITC) Estonya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağrılan kaleci Ertuğrul ve Kemal Tokak'ın yanı sıra ülkelerinin A milli takım aday kadrosunda yer alan Gekas, Akaki, Bance ve Kelhar antrenmana katılmadı. Kısa süren antrenman sonrasında soyunma odasına dönen futbolcular, gazetecilerin röportaj taleplerini geri çevirdi.

Ligin 29. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, havayolu ile Antalya'ya giderek maç gününe kadar burada kampa girecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Ağızları Bıçak Açmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement