Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz Açıklaması

Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Galip Bey ile aramızda kesinlikle bir kırgınlık yok" dedi.

04.07.2011 19:32

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Galip Bey ile aramızda kesinlikle bir kırgınlık yok. Kendisi Samsunspor sevdalısı ve her platformda Samsun'un yanında olan bir iş adamıdır, bizim ağabeyimiz, arkadaşımızdır" dedi.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Samsunspor'la ilgili dün yaptığı yazılı açıklamaya ilişkin değerlendirme yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Galip Öztürk değil başka bir şahıs olsa bile hiç kimsenin açıklamasının kendileri için önemli olmadığını" söyledi.

Samsunspor yönetimi olarak kulübün gidişatına yoğunlaştıklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Önemli olan bizim için Samunspor'un gidişatıdır. Biz Samsunspor'a kesinlikle ne Galip Bey'in zarar vereceğini ne de başka birinin zarar vereceğini düşünmüyoruz. Biz şu anda takımın gidişatına yoğunluk verdik.

Belki bu açıklamayı Galip Öztürk değil de başkası verebilirdi. Biz bunun için hiç kimseye yorum yapmıyoruz. Hepsine saygımız sonsuzdur. Samsunspor camiası olarak böyle şeyleri tasvip etmiyoruz. Ancak herkesin görüşüne açığız. "

Galip Öztürk'le aralarında bir problemin olmadığını da vurgulayan Başkan Yılmaz, "Galip bey ile aramızda kesinlikle bir kırgınlık yok. Kendisi, Samsunspor sevdalısı ve her platformda Samsun'un yanında olan iş adamıdır, bizim ağabeyimizdir, arkadaşımızdır.

Bizim Galip Bey ile hiçbir zaman diyaloğumuz kesilmedi, kesilmez de. Çünkü Galip Bey'in bu tür yaklaşımları yine Samsunspor içindir. Ama tabii onun bildiği daha farklı bilgiler vardır. Onları paylaşma adına kamuoyunda basına böyle bir bilgi vermiş olabilir" dedi.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement